Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ;

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ;
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ;

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ Α’ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΑΡΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 18-12-2020.

ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 16/12/2020 ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2021. ΝΟΜΟΣ 4762/2020.

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ «ΔΑΝΕΙΑ» ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 701 ΔΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΙΣΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΛΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΑ 704 ΔΙΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4270/2014 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 75:

«Βεβαιωθέντα έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού είναι τα ποσά που βεβαιώνονται κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους, στο οποίο αναφέρεται ο προϋπολογισμός, ανεξάρτητα από τη χρονική περίοδο από την οποία προέρχονται, όπως, επίσης, και τα βεβαιωθέντα έσοδα του προϋπολογισμού του προηγούμενου οικονομικού έτους, που δεν έχουν εισπραχθεί. Τα βεβαιωθέντα έσοδα που δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους, διαγράφονται από το οικονομικό έτος στο οποίο έχουν βεβαιωθεί και επαναβεβαιώνονται ως έσοδα του προϋπολογισμού του επόμενου οικονομικού έτους.»

 

ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΥΠΑΡΚΤΑ , ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ «ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ» ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ, ΝΑ ΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΩΣ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ;

ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ 1/1/2021 ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ. ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 30/11 ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΟΓΟΣ ΠΩΣ 1 ΣΤΑ 3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΣΕΙ.

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΠΤΩΧΕΥΣΗ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 600%-700% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ «ΜΠΑΙΝΟΥΝ-ΒΓΑΙΝΟΥΝ». ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΕΡΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΦΙΑ ΠΟΣΑ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ;

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ;

Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

ΠΑΡΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2021 701 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ 100.000€ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ. ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ:

  1. ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
  2. ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
  3. ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ
  4. ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2, ΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 16 ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΣΟΥ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΩΣ 100 ΕΤΗ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΔΩΡΕΑ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ «ΔΑΝΕΙΑ», ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΑΤΟΦΙΑ 600 ΔΙΣ, ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 701.

ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ , ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ», ΑΛΛΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΛΗΘΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», ΑΛΛΑ «ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ». ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΛΩΣΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ.

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.

ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΣΚΕΤΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟ 2012 ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΧΡΩΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ «ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΩΡΡΑ» ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η Α.Α.Δ.Ε. ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ «ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;».

Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 2-12-2020 ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; ΑΝ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ 24/6/2014-22/10/2015, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ 2018 ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΕ 899 ΔΙΣ. ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙ. ΤΟ 2020 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ 0,57% ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΘ ΣΤΗΘΗΚΑΝ , ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 6 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟ 2013.

0,06% ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, 0,01% ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ 0,80% ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ 0,50% ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΤΡΙΣ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΣΟΔΑ.

Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 93,5% ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ , ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ, ΦΙΛΟ , ΣΥΓΓΕΝΗ, ΑΞΙΟ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΚΙΝΗΜΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΟΛΟΥ» ΗΤΑΝ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ 90 ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ , ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΡΙΝ 15-16 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΠΟΣΟ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ 30.000€ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΥΜΠΑΝ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΔΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ.

ΤΟ 2015 ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ «ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΑΣ». ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ, ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ, ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΤΟ (ΟΘΩΝ) ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

ΦΑΡΣΙ ΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΒΑΛΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΤΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΔΩ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ , ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ , ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ 16 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ Η ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ» ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ , ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΘΕΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

ΠΗΓΗ

 




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

 

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ