ΤΟ Σ.Τ.Ε ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

ΤΟ Σ.Τ.Ε ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ
ΤΟ Σ.Τ.Ε ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ :

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΥΠΟΥ «ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ»

‘Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ‘ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

(ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΕΡΤ – Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. – ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε.)

«ΤΟ Ε’ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 174/2020 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ»

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ :

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΕΥΠ) ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ documentonews.gr, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ 554.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝ 1,7 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΡΤ, Η ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΑ Γ.Γ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ : ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ;

ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ; 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ :

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Σ. ΠΕΤΣΑ, «H ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ,

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ;

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;

ΟΤΙ ΑΝ «ΠΑΡΕΚΛΙΝΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΚΑΙ «ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ» ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΣΩΤΗΡΙΟ» ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛEΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ», ΠΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ;

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΔΗΛΩΣΑΝ:  «ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ : «Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞΩ»

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ:

ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗΣ, ΕΘΕΑΘΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ, ΑΝΕΜΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΚΕΣ.

ΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΝΤΟΥ!ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΕΣ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ…

Το ποδήλατό μου, ήταν πάντοτε δικό μου

και με πήγαινεεεε πολύ

μακρυαααά…….

 ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΥΛΗ! ΡΟΔΑ…ΤΡΟΜΠΑ…ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΑ ΔΙΑΠΑΣΩΝ!ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ !

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ..ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ; ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΜΑΖΟΥΝ;

ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;

ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ;

ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΤΕ.

ΟΜΩΣ, ΣΚΕΨΟΥ :ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΤΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΧΙΜΑΙΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ, ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ.

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜIΑΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?

ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

 Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΕΚ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕ ΥΦΟΣΝΟΜΙΜΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΟΣΟ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,

ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ, ΑΞΙΑΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΝHΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!

ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΦΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ    5/12/2020

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2 ΟΔΟΣ: ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 39

EMAIL: esy.thessalonikis2@gmail.com ΤΗΛ. 2314310159 – 6975102851

 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

 

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

 

4.1.    Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.

4.2.    Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,

4.3.    Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.

4.4.    Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.

4.5.    Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

4.6.    Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

4.7.    Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.

Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μετάνιωσαν πικρά! Ξενοδόχοι από τα Βρασνά: «Φοβόμαστε, αυτοί που έρχονται δεν είναι Σύροι πρόσφυγ...
ΝΟΜΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΒΟΗΘΆΕΙ ΛΑΘΡΑΊΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ ΧΩΡΊΣ ΧΑΡΤΙΆ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΧΑΡΤΙΆ...
ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ;;; ...ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΣΑΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ...
ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ... ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ... ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ...
Επίδομα ενοικίου, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού: Αλλαγές στα κριτήρια χορήγησης – Ποιες οι νέες προϋποθέσεις
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;;;
ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ ΜΑΡΙΑ: ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” Μπασάρ αλ-Άσσαντ: “Οι Σύροι πρόσφυγες μπορούν άφοβα να επι...
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑ...
Εγκαταλείπουν τη Μαλακάσα οι κάτοικοι - Άγριες οδομαχίες μεταναστών
Η απάντηση του Δημάρχου Μόντρεαλ στους Μουσουλμάνους, που ζήτησαν να βγει το χοιρινό απ’ τα σχολικά ...
Μετά το φαγητό στους κάδους, ρωτάνε τους μετανάστες ποιο φαγητό τους αρέσει στο κέντρο της Κορίνθου;