Reading Time: 9 minutes

Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ

«ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ, ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΙΚΗ»

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ;

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΡΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΧΙΜΑΙΡΑ;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΑΥΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, ΟΦΙΟΕΙΔΗ, ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΠΟΝΟ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΩΣ ΟΜΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΓΕΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΡΑΣΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΝΗΣΤΕΙΑ.

ΠΟΤΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΑΣ?;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΟΝ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΤΑΝ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΠΕΙΝΟΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΗΘΙΚΗ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΗ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΑΣ;

Η ΠΟΛΥΧΙΛΛΙΕΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ;

ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ?;

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ;

‘’ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΓΙΔΗΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ’’…;

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΡΑΞΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ  ΘΥΜΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΚΟΙΤΑ ΠΏΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ, ΤΕΧΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΨΕΚΑΣΜΟ, ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΧΕΙΡΑΓΩΣΗ ΜΥΑΛΟΥ, ΡΑΔΙΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ….

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ. ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

 ‘’ΠΑΤΕΝΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΕΛΗΣ’’ – ‘’Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ’’

PATENT US6506148B2
PATENT US6506148B2

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ GOOGLE THE PATENT US6506148B2 Ή https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΤΕΝΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΑΚΤΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΟΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΠΑΡΑ Τ’ΑΥΤΑ, ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΜΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΕΓΕΡΣΗ.

Η ΠΑΛΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ή ΩΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ‘’ΑΜΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ’’.

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΩΝ, ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΥΠΝΗΛΙΑ, ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΦΡΥΔΙΟΥ, ΜΩΒ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΤΙΒΑ ΚΑΘΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΔΙΑΡΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ, ΑΠΟΤΟΜΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

US6506148B2 – Εφευρέτης –  Hendricus G. Loos

Παγκόσμιες εφαρμογές – 2001 ΗΠΑ!

Εφαρμογή US09 – 872.528 ΣΥΜΒΑΝΤΑ!

2003-01-14 – Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ!

2003-01-14 – Δημοσίευση US6506148B2

2021-06-01 – Κατάσταση – ΕΝΕΡΓΗ!

ΕΠΕΙΤΑ, Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΈΒΛΑΚΑ. ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ. ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΕΑ. ΦΩΣ. ΑΕΝΑΗ ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΑΕΝΑΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ  ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΓΗ.

ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΩ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΞΕΡΩ ΠΟΎ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ‘’ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ’’. ΤΟΥ

‘’ΟΡΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ’’.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ

ΔΕΗΣΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ

ΜΑΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

www.aitherikigrafi.gr

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΩΣ. ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΜΙΛΗΣΕ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ.

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ :  ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ 5/12/2020

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2

ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 39 EMAIL: esy.thessalonikis2@gmail.com

ΤΗΛ. 2314310159 – 6975102851

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΑΕΡΙΟ-ΠΥΡΗΝΙΚΑ)
ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ
Πώς το δίδυμο Παπαδήμου – Βενιζέλου ξεπούλησε την Ελλάδα σε μιά νύχτα!
Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010
Πρώην βουλευτής & υφυπουργός ανάπτυξης, πίσω από τις ανεμογεννήτριες στο όρος Παναχαϊκό!
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Α-Ω Β-Ψ (ΜΕΡΟΣ 1ο)
TO ΑΛΗΘΙΝΟ STATUS ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 3/11/2018
Αποκάλυψη : Κυκλώματα εμπρηστών με συμμετοχή κρατικών υπαλλήλων
Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ για την αυθαίρετη κράτηση ξεκινούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
ΣΤΙΣ 205.984 ΜΕ 1.063.098 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ "ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.