Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Χρησιμοποιεί η Κίνα το CRISPR για να δημιουργήσει σούπερ στρατιώτες;
Χρησιμοποιεί η Κίνα το CRISPR για να δημιουργήσει σούπερ στρατιώτες;

Χρησιμοποιεί η Κίνα το CRISPR για να δημιουργήσει σούπερ στρατιώτες;

(Αποσπασματικά μια πληροφορία για το τι ετοιμάζεται και οι γενναίες ψυχές των Ανθρώπων έχουν χρέος και να το δούν και να υπερασπιστούν το ανθρώπινο Ον μέχρι τέλους)
“… Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας επιδιώκει τις στρατιωτικές εφαρμογές της βιολογίας και εξετάζει πολλά υποσχόμενες διασταυρώσεις με άλλους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης του εγκεφάλου (brain science), της υπερυπολογιστικής (supercomputing) και της τεχνητής νοημοσύνης (AI)», έγραψαν η Elsa Kania και ο Wilson Vorndick στο Defense One πέρυσι.”
” …Στη στήλη τους, η Kania, ειδική στην κινεζική αμυντική τεχνολογία στο Κέντρο για μια Νέα Αμερικανική Ασφάλεια και ο Vorndick, σύμβουλος για θέματα της Κίνας και πρώην αξιωματικός του Ναυτικού των ΗΠΑ, δήλωσαν ότι ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας έχει τονίσει γραπτώς την εκμετάλλευση της βιολογίας ως προτεραιότητα της κινεζικής στρατηγικής.
Οι ερευνητές δήλωσαν ότι η ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας «σταδιακά παρουσιάζει ισχυρά σημάδια που χαρακτηρίζουν επιθετικές δυνατότητες».

Όσον αφορά αυτούς, αυτό περιλαμβάνει την πιθανότητα να εφαρμοστούν «γενετικές επιθέσεις σε συγκεκριμένες εθνικές ομάδες».

Αναφέρθηκαν σε μια κινεζική έκθεση του 2016, η οποία χαρακτήρισε την τεχνολογία CRISPR-Cas ως μία από τις «τρεις βασικές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την μαχητική ικανότητα των στρατευμάτων». Εκτός από την πιθανή επεξεργασία γονιδίων, το έγγραφο του 2016 πρότεινε να δοθεί στους στρατιώτες το φάρμακο modafinil λόγω της γνωστικής βελτίωσης που προκαλεί.
Όσον αφορά τη χρήση του CRISPR στην Κίνα, η Kania και ο Vorndick ανέφεραν ότι πολλά από τα τρέχοντα πειράματα σε αυτόν τον τομέα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού . Οι οργανισμοί της Κίνας έχουν αναδειχθεί σε «μεγάλα κέντρα έρευνας για την επεξεργασία γονιδίων και άλλα νέα σύνορα της στρατιωτικής ιατρικής και της βιοτεχνολογίας», έγραψαν.””
Λαλίστατοι υπέρ των σχεδιασμών των παγκοσμίων ισχυρών και μουγγοί στα προφανή που ουσιαστικά με μια λέξη είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΑΣ, δεν λέει και στερούνται οι λαλίστατοι ηθικού υποβάθρου λόγω μονομέρειας

Τί είναι αυτό το CRISPR;!;

Η τεχνολογία CRISPR είναι ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο για την επεξεργασία γονιδιωμάτων. Επιτρέπει στους ερευνητές να αλλάζουν εύκολα τις αλληλουχίες DNA και να τροποποιούν τη γονιδιακή λειτουργία. Οι πολλές πιθανές εφαρμογές του περιλαμβάνουν τη διόρθωση γενετικών ελαττωμάτων, τη θεραπεία και την πρόληψη της εξάπλωσης ασθενειών και τη βελτίωση των καλλιεργειών. Ωστόσο, η υπόσχεσή της εγείρει επίσης ηθικούς προβληματισμούς.
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ Anna Staikou
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ