Reading Time: 4 minutes

Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ

Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ
Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΕΤΡΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/webtvargo.

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.

ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΠΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Η ΦΥΣΗ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Η ΤΡΙΤΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΓΕΝΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ / ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ