ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 30-10-2020.

2Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΕΝΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΝ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟ-ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 27-10-2020 ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΝ 2019/1023 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 4-5 ΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 29 ΤΡΙΣ, ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ.

ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ, ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ FRAPORT, Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΕΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.

ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2014 , ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ.

ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2016 ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΗΛΑΔΗ.

ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΦΕΛΕΙ ΤΙΣ ΗΔΗ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ.

ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 233 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΑΦΟΥ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ;

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΕΡΤΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 300.000 ΤΟ 2005 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΠΗΓΕ 600.000 ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΘΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ;

Η ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ; ΑΝ ΔΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΧΕΙ Δ.Σ. ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΒΟΥΛΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΟΠΩΣ Η ΔΕΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ , ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΑΣΜΟΙ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ;

ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η ΤΑΧΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΣΕ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ.

ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ , ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΕΤΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΑΙΜΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ , ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΕΠΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΤΟ Η ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ», ΤΟ ΑΦΜ.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΦΜ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΜΕ «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ». Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΙΤΟ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΚΡΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ;

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ. ΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ -ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ- ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ , ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΤΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΕΓΩ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

ΑΡΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΙΟΥ 2016 , Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016 Α.Α.Δ.Ε., ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΧΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΙΔΡΥΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΧΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ. Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΦΕΡΕΙ 679 ΔΙΣ ΕΝΩ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΜΕ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com