ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΥΛΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ: ΕΛΛ – ΗΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ΕΛΛ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ, Ο ΚΡΑΤΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ, Ο ΠΡΩΤΟΣ, Ο ΕΝΑΣ!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛ. ΚΑΙ ΤΟ ΗΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΗΝ: ΘΩΡΩ, ΚΟΙΤΩ, ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ». ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΗΝ.

ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛ-ΗΝ, ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛ-ΗΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛ-ΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ … ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!

ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΘΑ ΔΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΩΔΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!! ΟΛΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΣΤΟ ΩΜΕΓΑ!!!
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛ-ΗΝ, Ο ΩΜΕΓΑ, Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΩΔΕΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!! ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΕΛΛ-ΗΝ!!!

ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!!

ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛ-ΗΝ!!!

ΣΕΛ. 669 – 671 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΝΑΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 4/6/2019 ΣΤΙΣ 04:00
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ - ΤΟ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ
Παράταση μεχρι 5/4/2019 για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις ευρωεκλογές Ελλήνων κατοίκων της Ε.Ε.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ
Πλωτή… φαγάνα σαρώνει τον βυθό του αρχαίου λιμανιού της Σαλαμίνας!!! - βίντεο
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ
ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ & ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚ...
Τι αλλάζει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου - «Μπόνους» 800.000 ευρώ στα κόμματα
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΛΕΝΗ ΜΙΑΡΗ
ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΑΟ ( Κ.Ε.Α.Ο. )