ΙΔΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

ΙΔΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
ΙΔΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ: ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!!!

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.

Η ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ: ΙΔΕΑ

ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΗ,ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ,ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΙΔΕΑ.

ΑΡΑ Η ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.

ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ.

ΙΔΕΑ

ΔΙΚΑΙΟ

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.EΔΩ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ;

Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΑΡΑ Η ΔΙΚΑΙΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ.

ΙΔΕΑ

ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΟΧΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ:

ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΝΕΟΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ,ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΟΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ,ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ,ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ.

 ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΟΜΟΝΟΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ SAIT:

https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias

ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ SAIT: https://kosmotheasi.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: