ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ

ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ
ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.

Η ΔΕΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΟΝ ΓΕΝΑΣΘΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ,

 

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ-ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΚΟ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ 48 ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΟΝ.

Ο ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ 22/3/2020 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΟΝ.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ
ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΝ

https://www.aitherikigrafi.gr/symbolo-orkoy-sto-olon

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: