ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ – ΝΟΜΟΣ – ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ - ΝΟΜΟΣ - ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ – ΝΟΜΟΣ – ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ – ΝΟΜΟΣ – ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΑ
ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ:
1. ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ
2. ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΡΟΙΑ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ 2 ΔΥΟ ΣΚΑΛΕΤΕΣ ΝΟΜΩΝ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΠΙΑ, ΩΣΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΔΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΔΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ – ΝΟΜΟΣ –
ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ
ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΠΤΩΤΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΖΩΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΥΝ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ.

ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΙΚΟ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 33 ΣΥΝ + 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΣΑΦΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ.

ΠΗΓΗ

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/33-protokolla-2-nomoi

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698