ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ – ΛΟΓΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ  ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ  ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΩΣ Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ.

ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΜΙΑ ΝΟΗΣΗ ΣΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΣΙΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΑ 33 ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΦΟΒΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ.

Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΘΑΡΟ  ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ.

ΠΩΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ.

ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ Η ΙΣΧΥΣ Η ΦΡΟΝΗΣΗ Η ΣΩΦΡΩΣΥΝΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ:

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ, Η’ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η’ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

ΠΗΓΗ

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com