H AΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡOΝ

H AΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡOΝ
H AΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡOΝ

ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ «Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ». ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ;

ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

ΠΩΣ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ;

 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΡΟΗ,ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΟΝΟ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΛΕΕΙ «ZHΣΑΜΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ».

 ΑΡΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΒΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ.

 Η ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΑΡΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ,ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ EΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ,ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΛΕΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ «ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ» ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ.

ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ,ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ,ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΤΣΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ; ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ.

ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΩΝ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΗΓΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ SAIT:

https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ SAIT: https://kosmotheasi.com

16/11/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ