ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 25-11-2020.

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2000 ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ 0,42€ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ.

ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ.

ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ.

ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΟΔΕΨΑΝ 2500-3000 ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ.

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ.

ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: