Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ

ΤΑ ΤΡΙΑ 6 ΕΞΙ 666 Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ. 1 ΕΝΑ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 2 ΔΥΟ 3 ΤΡΙΑ, 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ 3 + 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 33 ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ
ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ 33 ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ 33 = 3 + 3 = 6 ΕΞΙ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΟΥ.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ 6 ΕΞΙ
ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΔΥΟ 2 ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ 208 ΑΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/symbolo-aftonias-dimioyrgias

ΠΗΓΗ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Επισκέψεις: 11

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: