Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΙΤΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ,Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ,ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ.

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΛΙΣΤΙΚΟ,ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΟΒΟ,ΣΕ ΑΝΕΧΕΙΑ,ΣΕ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ,ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ;;;

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.

ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ.

ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΣΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΜΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΤΑ 33 ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ,ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ 6948405541 esy.darasypeurovouleftis@gmail.com

 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

 

4.1.    Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.

4.2.    Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,

4.3.    Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.

4.4.    Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.

4.5.    Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

4.6.    Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

4.7.    Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.

Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:

http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ