Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ

ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ
ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Ο ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΣΤΕΙ.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΕΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ DR. SEHKAR SAXENA ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Η DR. JOAN HARVEY ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ
ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: ΕΘΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ

«ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΕΡΝΑ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.»

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΒΟΙ Η ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΩΣ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 2013 ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΝ.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ.

ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

VR SET
VR SET

Ο DR. MARK GRIFFITHS ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΖΟΓΟΥ ΔΙΧΩΣ ΚΕΡΔΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. (ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ)

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1% ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, ΑΥΤΙΣΜΟ.

Ο DR. GRIFFITHS ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΑΝ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΠΗΓΗ / ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.