Reading Time: 13 minutes

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV https://www.facebook.com/pg/webtvargo.

Η ΥΓΕΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ.

ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΛΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ, ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΟΣ ΠΑΛΜΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ. ΟΤΑΝ Η ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ. Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ  ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.

ΗΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ. Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ, ΑΚΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΣ. Η ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.  Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΩΡΙΜΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ Η ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ. Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΟ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ-ΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΝΟΥ, ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΤΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (Π.Χ. ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ, ΤΩΝ ΗΧΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ. Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΑ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΒΛΑΣΤΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΦΑΙΡΙΚΑ, ΟΜΑΛΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΟΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΙΜΗΘΕΙ. ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ, Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ.

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 95% Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΠΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. Η ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΡΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΤΟΝ ΓΟΝΙΟ ΤΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΜΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΑ ΑΠΟΥΣΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΜΟΡΦΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΩΡΟ. Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΞΕΡΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ. ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΡΘΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΕΙΑ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣΤΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ / ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0