Reading Time: 4 minutes

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 13-11-2020.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ , ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ (ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ)

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ «Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ» ,ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ – ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» , «ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ» ΚΑΙ «ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ  ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ , ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ , ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΟΛΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 1564 &1565 ΦΕΚ 164/Α/26-9-85   Οργάνωση παραγωγής και εμπορίας του πολλαπλασιαστικού υλικού φυτικών ειδών.-Λιπασματα ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΠΟΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ  (πχ. SYNGENTA, MONSANTO που σημερα ειναι MONSANTO-BAYER ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ  ,ΜΕ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΜΕ.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ OHE ,FAO (Oργανισμος τροφιμων και γεωργιας ), WHO (Παγκοσμιος οργανισμος Υγειας ) και ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΤΟΝ «ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»  ΔΙΕΘΝΩΣ «CODEX ALIMENTARIOUS»

«ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» , ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.

ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.