Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ
Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΟΠΟΥ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ισοδυναμια ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ισοδυναμια, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ
ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ

2 + 6 + 8 + 6 + 13 + 6 + 28 + 13 + 2 + 28 = 112 ΕΚΑΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.
ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ
10, ΤΟ 11, ΤΟ 12, ΤΟ 13, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΑΡΙΘΜΟΥΣ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ, ΤΟ 112 ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΜΕ: 11 + 2 = 13 Ή 1 + 12 = 13. ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΤΣΙ, ΤΟ 112 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 + 1 + 2 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΣΑΦΩΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΣΕΡΑ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/isopoliteia-isodynamia

ΠΗΓΗ

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ
ARVE Error: need id and provider
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.