Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ 1,3 ΔΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ 1,3 ΔΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ 1,3 ΔΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ 1,3 ΔΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
Reading Time: 8 minutes

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ 1,3 ΔΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ 1,3 ΔΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “STREAMΑΔΙΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 6-11-2020.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ( ΒΟΥΛΗ ), ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ( ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ) , ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΜΜΕ) ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.
ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ.

ΕΔΩ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΒΟΥΛΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 1,3 ΔΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ), ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ  Ο Λ Α  ΑΠΟ  Ο Λ Ο Υ Σ.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ.

Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

«Βεβαίως, δεν μπόρεσε να φανεί από την κατάθεση πώς μπορούν να αποφευχθούν καταστάσεις όπως αυτές που ελέγχει η Εξεταστική Επιτροπή, δηλαδή όταν η τράπεζα δεν διστάζει να χορηγήσει δάνεια που με καθαρά τραπεζικά κριτήρια δεν θα έπρεπε να χορηγήσει αλλά έχει άλλους λόγους να τα χορηγήσει και συγκεκριμένα να κερδίσει πολιτική επιρροή και επιρροή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.»

Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.

ΜΗΠΩΣ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;

ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2020, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΜΕ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ.

ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

 • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

 • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

 • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:

http://www.radioargw.gr
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 • (ΕΓ)ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ
 • Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (ΜΕΡΟΣ 2ο)
 • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ 20 ΕΤΩΝ ! ! !
 • ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (μέρος 2/2)
 • Είμαι ενάντια στις δήθεν ΑΠΕ οι οποίες έχουν τεράστιες περιβαντολλογικές επιπτώσεις
 • ΤΡΙΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 11:15 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ
 • ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η SINGULAR LOGIC ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
 • ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
 • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
 • Πολιτική «θύελλα» με τον νέο Ποινικό Κώδικα! Από κακούργημα σε πλημμέλημα το ξέπλυμα μαύρου χρήματος...
 • ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
 • Exit mobile version