Reading Time: 4 minutes

ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ - ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ – ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ  ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΚ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.

ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΠΑΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΕΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΝΟΜΗ. Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΩΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; NA ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ; 

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΜΑ;

ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ; ΟΧΙ! ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΣ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΩΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ, ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ.

ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞ’ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΛΛΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. 

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ.

 

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  https://erifylh.blogspot.com

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λογοκρισία στα περιφερειακά μέσα της ΕΡΤ λόγω των γεγονότων στα νησιά
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΣΑΤΥΡΙΚΗ'' ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ...
ΜΕ ΠΙΟ STATUS ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ;
Δόθηκε η εντολή από τον ΟΗΕ: Ξεκινάει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ) με εντολή κυβέρνησης
«Βδέλλες ΜΚΟ» και «εθνομηδενιστές» βουλιάζουν την Ελλάδα – Επίσημες καταγγελίες (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 2ης ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ...
Το «δαχτυλίδι της φωτιάς» – Έρχεται σπάνια έκλειψη ηλίου στις 26-12-2019
Κορωνοϊός: Έρχεται απαγόρευση κυκλοφορίας – Έξοδοι με SMS από το κινητό
ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΡΥΧΙΟΝ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ - ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ: