Reading Time: 6 minutes

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ
Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΙΑ ΖΕΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΑΞΗ  ΑΡΕΤΗΣ. ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑ, ‘’ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΞΕΝΕ!’’. ‘’ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ, ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΔΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ’’. ‘’ΣΕ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΩ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ’’. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΙΘΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ.

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ
ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Η ΛΕΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΗ, ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ. Ο ΤΟΡΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥ ΜΕΣΩ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ TOY ΤΡΟΧΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΒΟΛΤΑ, ΤΑΞΙΔΙ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ. ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. ΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΩΝ, ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

 • ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ(ΑΝΑΨΥΧΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ). ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
 • ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΟΜΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΩΝ
 • ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ(ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ 2020, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ PRINCESS DIAMOND ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ?
 • ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ CHARTER ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟ 75% ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 • ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
 • ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ
 • ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΡ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ

10)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ;

ΠΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΕΤΟΣ? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ? ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΤΟ 2020 ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ ΑΔΟΞΑ.

ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ. ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

 • ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ – ΠΛΟΙΑ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 65% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ 100%. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
 • Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΠΛΗΓΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΩΜΗΣΘΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ, ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ.

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!

 • ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 12-13 ΩΡΕΣ ΕΠΙ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ, ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟ Ή ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.
 • ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 800 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 80. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΧΑΜΕ 737 ΑΦΙΞΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΕΤΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΗΤΑΝ 94!
 • ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΒΡΟΧΗ, ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ Ή ΟΧΙ. ΤΟ 70% ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 30% ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ, ΗΔΗ ΔΗΛΩΝΟΤΑΝ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΠΟΧΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΟΠΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΙ. ΜΗΔΕΝΙΚΗ Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ. 80% ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 20%, ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ.
 • ΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ(BOOKING.COM, HOTELBEDS) ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΣΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Ή ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ- ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
 • Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020 ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΑΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΌΤΕ?

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΕΣΟΔΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΟΥΝ. ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. Π.Χ ΟΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΩΝ Ή ΝΗΣΙΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ Η ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΟΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΘΕΜΗΤΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΘΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΜΟΝΟΗΣΗ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΘΑΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΝΑΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ, ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΞΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 • ΜΕ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
 • ΜΕ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ. ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.
 • ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΡΧΕΣ. ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ.

ΔΑΦΝΗ ΚΑΓΙΑ 26/10/2020 ΤΟΥΡ. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2 ΟΔΟΣ: ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 39 EMAIL: esy.thessalonikis2@gmail.com ΤΗΛ. 2314310159 – 6975102851

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.
Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστολή με καταγγελία προς το Αρσάκειο βρέθηκε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη
Η κυβέρνηση αποστέλλει διμοιρίες ΜΑΤ για να χτυπήσουν τους νησιώτες
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΙΒΩΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ
Γερμανική ομολογία: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους… που δεν κλήθηκε η Ελλάδα» !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡ...
11-08-2018 ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Ηλεία Η φωτιά στα Λεχαινά αποκάλυψε αρχαίους κίονες
Τι συμβαίνει με τους Ελληνες; Είναι αντιευρωπαϊστές;
Αντιδράσεις δικαστών και νομικών για «αποσπασματική επίκληση» του Συντάγματος