Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??
ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ.??

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ? Η ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ  ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ   ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

308 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Ειδικότερα, το κόμμα των… Αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να προσθέσει σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ οφειλές προς τις τράπεζες, μέσα σε έναν χρόνο. Συγκεκριμένα, αυξήθηκαν κατά περίπου 29,7 εκατομμύρια ευρώ στον ισολογισμό του 2019 εν συγκρίσει με τον αντίστοιχο του 2018, αγγίζοντας συνολικά τα… 308,66 εκατομμύρια ευρώ!
Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα: Είτε σταμάτησαν να πληρώνουν τις δανειακές τους οφειλές είτε πήραν νέο δάνειο. Εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση την οποία αγνοούμε και θα έπρεπε να δώσει η ΝΔ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑ?  Η ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ?

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ  ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ?




ARVE

Τα στοιχεία των ισολογισμών των προηγούμενων ετών είναι επίσης αποκαλυπτικά, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές, καθώς δείχνουν πως οι οφειλές έχουν πάρει την… ανηφόρα. Για τα καλά. Από περίπου 198 εκατομμύρια το 2015, άγγιξαν τα 225 εκατ. ευρώ το 2016, έφτασαν τα 250 εκατ. το 2017, 278,9 το 2018.
Κάπως έτσι, φτάνουμε στο 2019 όπου καταγράφεται το δυσθεώρητο χρέος των 308, και πλέον, εκατομμυρίων ευρώ. Άραγε, θα αποπληρωθεί ποτέ το συνεχώς διογκούμενο χρέος;
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ,ΔΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΜΜΕ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!! ΠΗΓΗ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
ΑΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΞΕΙ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ
ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ