ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ

ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ! ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ
ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ.

ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, «ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ», ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΣΕΙΣ, ΕΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ» ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ» ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΟ, «ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ», ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.

ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΩΝ. ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ ΚΟΣΜΟΙ. Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΠΥΛΕΣ.
Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ» ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ
ΣΗΜΕΙΩΝ, «ΑΡΧΩΝ», ΕΙΝΑΙ Ο αχαιρωντασ.

η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΚΑΙ Ο ΑΧΑΙΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗΣ ΜΠΑΛΑΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.

ΑΡΑ, ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ αχαιρωντα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΩ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΩ, ΓΙΑ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΚΑΙ Η ΖΩΗ, Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΒΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ. ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ;

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΟΥ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ; ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΣΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.
ΟΛΑ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/axairontas

ΠΗΓΗ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡ...
΄΄ΚΑΖΙΝΟ - ΡΟΥΛΕΤΤΑ΄΄
Βόνιτσα 17/03/2019 Ομιλία Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις
ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠ...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Α-Ω Β-Ψ (ΜΕΡΟΣ 1ο)
ΜΕ ΠΙΟ STATUS ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ;
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 (ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΔΕΛΤΑ
Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΚΑΖΕΙ 17-10-2019
ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ