Reading Time: 5 minutes

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥΜΕΡΗ.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ, (ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ, ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΥΠΕΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ Κ.Α.) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΦΟΥΡΝΟΙ, ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΑΕΡΙΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, Κ.Α., ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΩΣ ΤΡΟΦΗ, ΥΓΡΟ Ή ΑΝΑΠΝΟΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΕΚΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΕ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΞΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ 7,35 – 7,45 . ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, ΣΠΑΝΑΚΙ, Κ.Α. ΟΞΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΟΞΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, Η ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΤΟ ΞΥΔΙ Κ.Α ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟ, ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ Η ΟΞΙΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ. Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΛΥΝΣΗ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΤΟΞΙΝΕΣ, ΚΛΠ.

ΠΗΓΗ
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.