Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΝΑΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600
ΕΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 96,
ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
9 + 6 = 15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ. Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ,

Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ 6 ΕΞΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:

28   6   28   6   28
 Α   Ν    Α    Σ    Α
 1   6    1     6    1
1 + 6 + 1 + 6 + 1 = 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ, Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 6 ΕΞΙ, ΑΥΤΗ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΓΗΡΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΕΓΙΝΕ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΝΑΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΟΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

 

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΝΑΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ
Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΝΑΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΑΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ,
ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΕΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΣΕΛ. 866 – 867 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.