ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, μάς αναγκάζουν να ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος κάθε ημέρας μας στο χώρο εργασίας. Οι τελευταίες επιστημονικές έρευνες επισημαίνουν ότι τα οφέλη από την άσκηση πολλαπλασιάζονται αν για τη δραστηριότητά μας επιλέξουμε έναν εξωτερικό χώρο. Οι έρευνες έχουν καταγράψει ότι η αθλητική δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο μειώνει κατά 12% τα επίπεδα κορτιζόλης, που θεωρείται η κατεξοχήν ορμόνη του στρες και φθείρει τον οργανισμό μας.

Σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες, η άθληση σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον ενισχύει το ανοσοποιητικό, καθώς ο κλειστός χώρος έχει 10 φορές πιο τοξική ατμόσφαιρα, λόγω τεχνητού φωτισμού, κλιματισμού και έλλειψης σωστού αερισμού. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες υπογραμμίζουν ότι η επαφή με το φυσικό περιβάλλον είναι ο παράγοντας που ενισχύει τα αποτελέσματα της αθλητικής δραστηριότητας, μειώνοντας σημαντικά το ενδεχόμενο να παρουσιάσουμε καρδιολογικά προβλήματα, αρτηριακή πίεση, διαβήτη ή ακόμη και κατάθλιψη. Η άσκηση σε φυσικό περιβάλλον είναι εκείνη που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε ακόμη και την έλλειψη συγκέντρωσης στο χώρο εργασίας ή το στρες που δημιουργούν οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Οι Δρομείς της Αθήνας σε ανακοίνωση τους γράφουν: οι δρομείς εκδράμουν, τρέχουν, γνωρίζουν τον τόπο και μαθαίνουν για την ιστορία του, καταλύουν εκεί και υποστηρίζουν την οικονομία του Τοπου. Ο ορισμός δηλαδή του αθλοτουρισμού. Μήπως αυτή η αναπτυσσόμενη δραστηριότητα η οποία είναι ποικοιλοτρόπως πολύ ωφέλιμη θα μπορούσε να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα με τη συνεπικουρία του κράτους;

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ , ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΈΣ ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΝΕΡΟ, ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Η ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΎΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ. ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ-ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝ-ΦΩΤΙΣΜΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΚΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ-ΚΟΛΥΜΒΉΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΣΚΕΊΤΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Στα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Σεχνικών.

Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΠΗΓΗ