ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΖ (ΑΛΦΑΒΗΤΟ)

ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΖ (ΑΛΦΑΒΗΤΟ)
ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΖ (ΑΛΦΑΒΗΤΟ)

ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ.

ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΛΑΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΙωΤΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ, κΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΖ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΩ.

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΖ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ , 26 ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΖΙ ) ΩΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Α ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το 月.

ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Α ΤΟΥ ΙωΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΟΝΟ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.

ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Α ΜΑ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΛΟΠΗΣ κΑι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ, ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ.

ΤΟ Α ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 月 ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙωΤΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ Α ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΤΑ ΔΥΟ ΙωΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ 月 ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ 月 ΤΑ ΔΕ ΙωΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 月 ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΟ Ι ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ, ΑΚΙΝΗΤΟ, ΑΕΝΑΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ (ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙωΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΑΡΧΙΖΟΥΝ 月 ΕΤΣΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ Β (ΩΣ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ Ωσ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΑΞΟΝΙΚΗ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΤΟ Β ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΟ Β ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ Β ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Β ΕΙΝΑΙΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ Β ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ C . ΕΔΩ ΤΟ Γ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΑΜΑ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ L ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ Π ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΗ, ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ L ΜΕ ΤΟ 兀.

Με ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Α ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ L ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΒ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ 月 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ). ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ . ΠΑΛΙ ΕΝΑ Π. ΤΟ D ΤΟ ΔΕΛΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Η ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΤΟ D ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙωΤΑ

ΨΕΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ DAO) ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΗ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ, Η ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΝ ΔΙΑ (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

, ΤΗΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΛΟΤΗΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ).

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΗ. ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΡΜΗΓΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ Ξ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ Ξ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΤΟ Ξ ΚΑΙ ΤΟ sān ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΟ Ε (ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ Ι). ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (ΧΙΑ) ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ F ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΑΦ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ ΚΑΙ ΤΟ ] (ΔΙΓΑΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΑΜΑΓΑΜΑ).

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ Τ, ΣΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙωΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Τ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟ F ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ] ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΤΑΦ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΔΙΓΑΜΑ ΕΤΣΙ.    ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙωΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙωΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,

ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙωΤΑ, ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΙωΤΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ. ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙωΤΑ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (jù) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ G. ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ G (ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ).

ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΑΜΑ Γ (γ) ιωτΑ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ Α, ΤΟ 月 ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ,  ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΙΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΠΟΥ ΤΑΚΛΕΙΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΞΕΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ: ΡΕ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΤΑ ΟΝΤΑ ΣΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙωΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΕΤΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ;

ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙωΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ;

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥΝ. ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ. ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ; ΑΥΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΤΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙωΤΑ;

ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΙωΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙωΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΙωΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ (ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΜΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ . ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ H,  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ Η (ΕΙΤΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (shēng).

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙωΤΑ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Η ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ Α ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΣΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙωΤΑ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ , ΤΟ I (αι) ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ι ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.(Η ΡΩΣΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙωΤΑ).

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙωΤΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙωΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΤΑ 工工 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ Α ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ 月.

ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΙωΤΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙωΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ ΙωΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙωΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Α ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ α ΚΑΙ ω (ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙωΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 12 ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙωΤΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (gōng) ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ Η ΟΙ ΜΠΑΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΡΑΜΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΟΥΔΟΧΕΡΙ Η ΜΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΝΤΡΑΜΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΟΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙωΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ‘Η ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΙωΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ. ΕΣΥ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

ΕΣΥ ΙωΤΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΣ, ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΙωΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΡΑΤΣΑΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΦ ΟΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ J (ΤΖΕΙ). ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΣΕ J, ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΦ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΙωΤΑ J ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ J ΣΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ J ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟ   ΕΠΟΜΕΝΟ   ΣΥΜΒΟΛΟ   ΤΟΥΣ   ΕΙΝΑΙ   ΤΟ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  Κ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ K (καιει) (ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ) (shuǐ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΔΑΤΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΔΩΡ.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Κ ΚΑΠΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΣΤΟ Α ΤΟΥ ΙωΤΑ (ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Α ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ 月 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ, Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.

ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΩΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑΝΕΙΣ ΗΛΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 13, ΚΑΙ ΚΑΘΕ 13 ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ. Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΦΕΓΓΑΡΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙωΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΤΟ 月 Α ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;

ΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΘΕ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ κΑι ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΔΩΡ.

Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ 51% ΝΕΡΟ, ΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ ΣΟΥ, Η ΓΑΙΑ ΟΛΗ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΥΔΩΡ, ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΘΑ ΠΩ: ΚΟΙΤΑ ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΣΥ ΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΟΧΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΩΣΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙωΤΑ

ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΥΤΗ. ΡΕΥΣΤΟ ΜΕΝ, ΠΟΤΕ ΥΔΩΡ ΔΕ. ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Α ΙωΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ L ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ L. Η ΚΙΝΕΖΟΜΑΖΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙ  (xīn). ΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ

ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΤΛΙΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΤΣΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΑΜΑ Γ(γ) ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ. ΜΟΓΓΟΛΟΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΓΛΕΖΟΙ).

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Α ΙωΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μ. ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ Μ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Σ ΤΟΥ ΝΟΥ Ν ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Μ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ, ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙωΤΑ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ,

ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΕΡΜΑ Ο ΝΟΥΣ, ΤΕΡΜΑ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΑΝΕΛΙΞΗ. ΤΕΛΟΣ! ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΙωΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ, ΠΑΡΕ ΤΟ Μ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ (cè) ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ωσ βιβλιο ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΤΡΙΞ. ΔΙΑΒΑΣΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ).

ΡΕ ΙωΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ν ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ N ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΙωΤΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΝΟΥ, ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ν ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ V (ΒΕ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ. ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ).

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ . ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Ο ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΩΝ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ, Η ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΧΡΟΝΟΦΥΛΑΚΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ. Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ .

ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ (kǒu). ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΜΑ . ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΡΟΦΗ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΙωΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ.

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ (kǒu) ΤΟΥΣ.

ΙωΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΟΥ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ;

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ. ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ; ΞΕΡΕΙΣ; ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ; ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ; ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ; ‘Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΟΥΣ (ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ Ε? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ; ΠΕΣ ΜΑΣ!!!

ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/sxedio-apostasias-prodosias-toy-iota-alpha-omega

ΠΗΓΗ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0