Reading Time: 4 minutes

Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ. ΟΛΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΝΟΜΟΣ 4734/2020 ΦΕΚ Α’ 196/8-10-2020 Τροποποίηση του ν. 4557/2018 (Α’ 139)

 ΝΟΜΟΣ 4734/2020, ΦΕΚ Α’ 196/8-10-2020 ( Τροποποίηση του ν. 4557/2018 (Α’ 139))

 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Ή ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΔΙΝΟΥΝ” ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ Ή ΕΙΧΑΝ ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΣΩ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ. ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΕΣΙΤΕΣ, ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΑΒΟΥΝ Ή ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΝ Ή ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.! ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ; ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ Ή ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΣΠΑΕΙ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4734/2020 ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ Ή ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΟΥ !!!

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΟΛΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ. ΑΝ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΙΖΝΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ Ή ΚΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <<ΓΕΦΥΡΑ>>. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ LOCKDOWN ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ;

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ:

N.4734-2020 Ν. 4734/2020

σ.σ.: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (9ος/2020): ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ
 
 
 ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
 

ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 

ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

18 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.