Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 9-10-2020.

ΚΑΙ Η “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ” ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΕΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΝΤΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ; ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΟΥΣ ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΧΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ Ή ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ.




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2.       Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ