Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΟΧΙ στην επιβολή της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» από το Νηπιαγωγείο...!
ΟΧΙ στην επιβολή της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» από το Νηπιαγωγείο…!

ΟΧΙ στην επιβολή της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» από το Νηπιαγωγείο…!

Διατυπώστε σχόλια και επιφυλάξεις, στην ιστοσελίδα της Δημόσιας Διαβούλευσης σχετικά με την επιβολή της νέου τύπου αντιεπιστημονικής, αντιπαιδαγωγικής και αντoρθόδοξης «Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης», που προωθεί  το Υπουργείο για τα παιδιά μας, από το Νηπιαγωγείο...!
 Ο «ειδικός» της Σεξουαλικής Αγωγής αρχίζει να ενημερώνει και να εκπαιδεύει με τη θερμή συγκατάθεση του γονέα τα παιδιά από το νηπιαγωγείο για θέματα της ανθρώπινης ανατομίας, υγιεινής, σεβασμού στον άνθρωπο, την αποφυγή και καταγγελία ατόμων κακοποιητικών για θέματα δηλ. που είναι γενικά αποδεκτά.
Αλλά μαζί με αυτά και επιπλέον, διδάσκονται τα βασικά για την ανθρώπινη αναπαραγωγή με αντίστοιχη αναπαράσταση της σεξουαλικής πράξης, το ανατομικό λεξιλόγιο των έξω γεννητικών οργάνων, η ευχαρίστηση του αγγίγματος του ιδίου σώματος (αυνανισμός) ή του σώματος του άλλου, η θετική χρήση του σεξουαλικού λεξιλογίου, η φιλία αλλά και η αγάπη προς τα άτομα του ίδιου φύλου (και οι διαφορές τους), πώς χειριζόμαστε τα δύσκολα συναισθήματα σε μια στενή σχέση, τα διαφορετικά είδη οικογένειας, αποδοχή χωρίς κριτική της διαφορετικότητας και των διαφόρων τρόπων ζωής. (2)
Τα αποτελέσματα είναι η πρώιμη σεξουαλικοποίηση του παιδιού, που θεωρεί φυσιολογικό τον αυνανισμό, την ασυμβατότητα βιολογικού φύλου και ταυτότητας φύλου, ισότιμες όλες τις μορφές «οικογένειας», εθίζεται στην πορνογραφία, αποδέχεται στη συνείδησή του τις προγαμιαίες σχέσεις, την αντισύλληψη, την άμβλωση, την ομοφυλοφιλία, τη ρευστότητα στη ταυτότητα φύλου και αντιδρά σε όποιον κάνει παρέμβαση προς την κανονικοποίησή του (γονέα, θρησκευόμενο άτομο, ιατρό, κοινωνικό κανόνα) θεωρώντας τον καταχραστή των σεξουαλικών του δικαιωμάτων.
Σε πολλά παιδιά διαταράσσεται η αντίληψη για το φύλο τους και οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Άλλοτε επιδίδονται σε σεξουαλικά παιγνίδια μίμησης ή και κακοποίηση συνομηλίκων τους επιθυμώντας να μιμηθούν τους μεγάλους και τις εμπειρίες τους.
Ανατίθεται στα παιδιά το βαρύ φορτίο να προστατέψουν τον εαυτό τους από τη σεξουαλική τους κακοποίηση από τον ενήλικα και να την καταγγείλουν κατά την κρίση τους.
Πόσο δύσκολο θα είναι για το παιδί να ξεχωρίσει ποιόν να εμπιστευτεί, όταν η κακοποίηση προέρχεται τις περισσότερες φορές από τους δικούς του ανθρώπους!
Η σεξουαλική ικανοποίηση σε αυτά τα μαθήματα ξεχωρίζει τη σεξουαλική ικανοποίηση από την αναπαραγωγική λειτουργία.
Η βιολογική σχέση στην οικογένεια χάνει την αξία της, το πρότυπο της ομόφυλης στείρας ένωσης προωθείται ως ισότιμο με τον σταθερό ετερόφυλο γάμο και το βιολογικό δεσμό που δημιουργεί τα βιολογικά παιδιά και αδέλφια.
Αλλάζει στη συνείδηση του παιδιού το πρότυπο της οικογένειας.
Η παραδοσιακή οικογένεια υπονομεύεται, ως παλιομοδίτικο κατασκεύασμα, που με τις σκουριασμένες της αντιλήψεις στερεί τη σεξουαλική χαρά από το παιδί.
Ουδέποτε ο ετερόφυλος σταθερός γάμος προβάλλεται ως πρότυπο ευτυχίας. Το παιδί έχει μεγάλη δυσκολία να συνάψει ώριμο γάμο και σταθερή σχέση όταν ενηλικιωθεί και το επιθυμήσει.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ (ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΗ) ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΩΝ (ΣΑΡΚΙΚΟ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ).
ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΟΜΟΜΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ.
Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΡΙΖΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
(ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ)

ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΟ, Η ”ΨΥΧΗ” ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΛΕΥΚΟ ΕΝΔΥΜΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ”ΑΧΑΡΑΚΤΗ”.

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ TA ΓΝΩΣΙΑΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ .
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ”ΑΠΟΣΤΑΣΗ” ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ (Η 1η ΑΞΙΑ).
 ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΠΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ”ΔΟΥΛΟ” ;;;
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ”ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ …ΕΝ ΕΤΗ 2020 ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΩΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ”ΕΡΩΤΑ” ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ .
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ.
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΓΚΟΥΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠ.Β. Ε.ΣΥ. https://goumakaterina.blogspot.com
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ