Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Τη γραμμή προπαγάνδας του Αζερμπαϊτζάν άρχισε να ακολουθεί το κανάλι του κυρίου Σαββίδη.
Τη γραμμή προπαγάνδας του Αζερμπαϊτζάν άρχισε να ακολουθεί το κανάλι του κυρίου Σαββίδη.

Τη γραμμή προπαγάνδας του Αζερμπαϊτζάν άρχισε να ακολουθεί το κανάλι του κυρίου Σαββίδη.

απο Krikor Tsakitzian

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στις 3 Οκτωβρίου είδαμε να μεταδίδεται ρεπορτάζ, όπου παρουσίαζε ανερυθρίαστα και μονομερώς τις θέσεις του Αζερμπαϊτζάν, για τον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η δημοσιογράφος που εκφώνησε το ρεπορτάζ, όπου προφανώς το κείμενο της το συνέταξαν οι αρχισυντάκτες του δελτίου ειδήσεων, κατ’ εντολή των διευθυντών του καναλιού, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα Αλίεφ, έκανε λόγο για “ξένους ανταποκριτές που τρέχουν να γλιτώσουν” και έδειχνε ένα δημοσιογράφο με μια κάμερα στο χέρι να τρέχει πίσω από ένα στρατιώτη σε μια πόλη που διεξάγονταν μάχη.

https://www.youtube.com/watch?v=cBtTa-HExik

Επειδή προφανώς η κοπέλα, αλλά και οι αρχισυντάκτες της, μάλλον δεν έχουν πατήσει το πόδι τους έξω από το γραφείο τους και το τηλεοπτικό στούντιο, ούτε έχουν διανοηθεί να βρεθούν σε πολεμικό μέτωπο, γιατί αυτό θέλει κότσια, οι δημοσιογράφοι, ακολουθούν τους μαχητές στο πεδίο των μαχών, όχι για να κρυφτούν ή για να γλιτώσουν, αλλά για να καταγράψουν σκηνές πραγματικού πολέμου απ’ όσο πιο κοντά γίνεται κι όχι από την Αθήνα, όπως έκαναν κατά καιρούς κάποιοι σε άλλους πολέμους πουλώντας παραμύθι στον κόσμο, ότι πήγαν στον πόλεμο.

Θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να φτάσει η εικόνα του μετώπου στα σπίτια μας και να μάθουμε τι γίνεται στις περιοχές που διεξάγεται ο πόλεμος και όχι για να λέμε ανοησίες φτηνής προπαγάνδας που μας επιβάλλουν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των μέσων που δουλεύουμε.

Επίσης, την ώρα που όλα τα μεγάλα δίκτυα όπως το BBC, ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν, αλλά και ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ, βεβαιώνουν ότι έχουν στοιχεία πως μετέφερε ο Ερντογάν Σύριους Τζιχανστιστές στο Αζερμπαϊτζάν, εκείνοι βγάζουν τον πρόεδρο Αλίεφ να κάνει τη δική του προπαγάνδα και να διαψεύσει τους πάντες, λέγοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα.

Κανείς δεν λέει να μην ακουστεί η άποψή του, αλλά να ακουστούν και οι άλλες θέσεις στο ίδιο ρεπορτάζ, αλλιώς ο ρόλος για τον οποίο έγινε το ρεπορτάζ είναι ύποπτος.

Τέλος, το ρεπορτάζ κλείνει με τη φράση ο αυτοανακυρηχθείς πρόεδρος του Ναγκόρνο Καραμπάχ Αραΐκ Χαρουτουνιάν. Κυρίες και κύριοι του Open, να σας ενημερώσω ότι ο κ. Χαρουτουνιάν δεν αυτοανακυρήχθηκε, αλλά εκλέχθηκε από το λαό του Καραμπάχ, σε αντίθεση με το δικτάτορα του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ, ο οποίος κατέλαβε την εξουσία από τον πατέρα του ως γονική παροχή, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες κι από τότε κυβερνά απολυταρχικά.

Ελπίζουμε να καταλάβατε ότι οι Αρμένιοι στην Ελλάδα, δεν θα αφήσουμε να περάσει το βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας που ξεκινήσατε και θα παίρνετε απαντήσεις όσο λειτουργείτε ως Πέμπτη φάλαγγα του Αζερμπαϊτζάν. Ελπίζουμε ν’ αλλάξετε στάση. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρευνα: Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη 

σσ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΟΗΣΕ ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ “ΜΕΓΑΛΑ” ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ !!!

Οργή και των Αρμενίων κατά του Mega και του Ευαγγελάτου: «Ημιμαθής… να αποκαταστήσει την…

ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ…

18-02-2019 Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 4.500.000 ΝΕΚΡΟΙ AVENA FM

ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ & ΤΙΣ…

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Α.Σ.: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…

Tο σχέδιο για την παράδοση στους τούρκους αδιαμφισβήτητων ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων

Με αφορμή την νέα προδοσία με την αποστρατικοποίηση των νησιών και του Έβρου

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ