Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ…

ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ…

Δ.Χ.
( Σημεια και τέρατα στην ακριτικη Ελλαδα για την οποια υπάρχει σχεδιο απόσχισης της. Μεταξυ άλλων: “Αναμορφωτηριο ΓΕΡΜΑΝΩΝ ανηλικων” σε παραχωρημενη εκταση και στελεχωμενο απο πρακτορες της Μερκελ που συνεργαζονται με τους αντιστοιχους “συναδελφπους” τους της ΜΙΤ…)

Krikor Tsakitzian 16 Σεπτεμβρίου

Το 1996, έκανα μια έρευνα στον Έβρο, για την εκπομπή Κόκκινη Γραμμή του Mega. Βρέθηκα στην περιοχή Μελία. Ήταν εγκαταλειμμένη από τους Έλληνες και το χωριό είχε νοικιαστεί εξ’ ολοκλήρου, για μια δεκαετία σε μια Γερμανική εταιρεία, ψυχικής αποκατάστασης Γερμανών εφήβων.

Αναπαλαίωσε η εταιρεία, τα σπίτια του χωριού και εγκαταστάθηκαν πάνω από τριάντα άτομα στη συγκεκριμένη περιοχή. Έστησαν ακόμη και κινητές μονάδες τηλεπικοινωνιών σε κοντέϊνερ, δήθεν για να επικοινωνούν με το διπλανό χωριό Κοίλα.

Στο χωριό Κοίλα, διατηρούσαν ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο (στρατηγείο), στο οποίο είχαν εγκαταστήσει ηλεκτρονικό εξοπλισμό και το είχαν ασφαλίσει εκείνη την περίοδο με κάγκελα παντού.


Με λίγα λόγια, διαπιστώθηκε μετά το ρεπορτάζ και από έρευνα της ΕΥΠ, έστω και καθυστερημένα, πως ήταν πράκτορες που εργάζονταν για λογαριασμό της Γερμανίας και της Τουρκίας και για το λόγο αυτό, απελάθηκαν. Φυσικά με έσυρε η εταιρεία στα δικαστήρια για καιρό, μέχρι που στο τέλος απαλλάχθηκα.


Το σημείο που βρίσκεται το χωριό, είναι στην καρδιά των Ελληνικών προκεχωρημένων στρατιωτικών δυνάμεων, τεθωρακισμένων μονάδων και πυροβολικού.

Σε πολλά σημεία πέριξ του χωριού, υπάρχουν ταμπέλες όπου απαγορεύουν την κυκλοφορία οχημάτων, γιατί είναι ευαίσθητοι στρατιωτικοί χώροι και χώροι διέλευσης αρμάτων μάχης. Από το λόφο που βρίσκεται το χωριό, δια γυμνού οφθαλμού, βλέπεις όλες τις κινήσεις των στρατιωτικών μονάδων της περιοχής κι έχεις οπτική επαφή και με τις Φέρες.
Αυτό το χωριό κάηκε την Τρίτη το βράδυ στον Έβρο, την ίδια ώρα που καιγόταν το ΚΥΤ της Σάμου.


Οποιοι γνωριζουν…καταλαβαινουν τις προκατασκευαστικες επιχειρησεις ενος πολεμου… η αποστρατικοποίηση ξεκίνησε κανονικά και στα νησιά…

Το δάσος πάντα χρειάζεται για κάλυψη, συνεπώς η καταστροφή του συμφέρει τον επιτιθέμενο.

news247




ARVE

Έβρος: Καίγεται το δάσος της Δαδιάς – Τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή

Δύσκολη θα είναι η αποψινή νύχτα για τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που εδώ και ώρες έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν την τεράστια πυρκαγιά που κατακαίει τις παρυφές του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς

Οι κατοικημένες περιοχές απέχουν πολύ από το μέτωπο της φωτιάς, η έκταση όμως που έχει πάρει είναι πολύ μεγάλη, με διάσπαρτες εστίες εντός του πυκνού δάσους στον Εθνικό Δρυμό και σε σημεία μη προσβάσιμα.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης

Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης και οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο ενισχύθηκαν.

Παρόλα αυτά η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς μόλις έπεσε το σκοτάδι αποχώρησαν τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης και μεγάλος μέρος του Εθνικού Δρυμού είναι απροσπέλαστο.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 34 οχήματα.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καταστρέφει ένα πυκνό δάσος και από χθες το βράδυ έχει εισχωρήσει και στον Εθνικό Δρυμό, στην Λευκίμμη Σουφλίου Έβρου.




ARVE

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στο σημείο έχουν ενισχυθεί περαιτέρω, με 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος από την 1η ΕΜΑΚ και 2 ομάδες από την 2η ΕΜΑΚ. Συνολικά επιχειρούν 129 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 34 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν δυνάμεις του Στρατού, υδροφόρες, μηχανήματα έργου και από αέρος επιχειρούν ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Α.Σ.: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…

Tο σχέδιο για την παράδοση στους τούρκους αδιαμφισβήτητων ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων

Με αφορμή την νέα προδοσία με την αποστρατικοποίηση των νησιών και του Έβρου

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ