Reading Time: 3 minutes

ΜΚΟ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΚΟ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΚΟ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 30-9-2020.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΑΖΕΡΟΙ (ΧΑΖΑΡΟΙ) ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ , ΜΚΟ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ.

ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ.

ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ” ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ DRONES ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΑΝΟΧΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΟΖ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.

ΜΚΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ Φ.Ε.Κ. , ΔΟΜΕΣ-ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ , ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΡΟΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (imigration) ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ. 

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2.       Υο Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:

http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: