Χρόνος ανάγνωσης: 30 λεπτά

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 25-9-2020.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε μέγαλο θέμα τουλάχιστον στο διαδίκτυο, γιατί τα κανάλια δεν ακούστηκε πουθενά για ένα Παγκόσμια Συνέδριο που μεταδόθηκε διαδικτυακά με γιατρούς παγκόσμιου φήμης για το θέμα του covid και δεν ήταν ακριβώς “αρνητές” όπως το πέρασαν κάποια Blogs, αλλά ήταν επί του πρακτέου και όπως έπρεπε να είναι. Έχετε άποψη γι αυτό; Παρακολουθήσατε αυτό το συνέδριο.

– Ε. ΓΚΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι έχει υποχρέωση και καθήκον να παρακολουθώ τα πάντα.

Ναι, το παρακολούθησα το συνέδριο και κατατέθηκαν επιστημονικές απόψεις θα πω, αλλά να πάμε σε κάτι πιο σπουδαίο γιατί σαφώς θα πρέπει οι επιστήμονες να βγαίνουν και να μιλάνε, αλλά αυτό που παρατήρησα εγώ δεν ήταν τόσο περιεχόμενο και τα λεγόμενα των επιστημόνων, όσο αυτό συνέβαινε στα σχόλια μεταξύ των συμπολιτών μας.

Αυτό με ανησυχεί πραγματικά, γιατί γνωρίζουμε πώς λειτουργεί το καθεστώς και μέσα από τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα και ενημερώνει μονομερώς, όπως το κάνει με αυτή την προπαγάνδα με την φίμωση με τις απαγορεύσεις που είναι λογικό να δημιουργηθεί ο άλλος πόλος, οι άλλες φωνές που θα εμφανίσουν το άλλο κομμάτι που λείπει, οπότε αυτό αυτό που γίνεται ουσιαστικά είναι μια πόλωση ανάμεσα στους συμπολίτες μας.

– αυτή είναι η τακτική αυτό προσπαθεί να επιδιώξει για να διαφύγει ο πραγματικός ένοχος που είναι όλο αυτό το κομματικό κατεστημένο που μέσω νόμων, προεδρικών διαταγμάτων και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, επιβάλλει τελικά αυτό που θέλει και αυτό που έχει σχεδιάσει να κάνει.

Αυτό είναι το θέμα μας κι ίσως ο covid-19 να αποτελέσει την αφορμή ώστε να συμπεράνουμε, να καταλήξουμε και να συμφωνήσουμε ότι δημοκρατία δεν υπάρχει. Αυτό τώρα αντιλαμβάνονται οι συμπολίτες μας και πρέπει να το καταλάβουν έτσι ακριβώς: δεν τους φταίει ο διπλανός τους, αλλά αυτό το καθεστώς που πιέζει.

Ο κλοιός υπήρχε πάντα εκεί. Τώρα θα απλώς θα το συνειδητοποιήσουν και θα το διαπιστώσουν ότι δεν έχουμε την δύναμη των αποφάσεων μας. Άρα, δεν έχουμε δημοκρατία. Πού είναι τώρα ο πολίτης; Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα μέτρα; Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;

– είναι δύσκολο και βλέπουμε ότι υπάρχουν παρατράγουδα σε αυτό, διαμάχη μεταξύ των πολιτών και τώρα έγινε κι ένα βιντέακι που έγινε viral..

-Ε.ΓΚΙΚΑ: το ποτίζουν αυτό το λουλούδι… ΤΟ ΠΟΤΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ1 ΕΝΑ ΧΑΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.. μέσα από την αδιαφάνεια, όπως είπαμε και με όλον τον τρόπο που είναι γνωστός.

Αυτό έκαναν και σε εμάς ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κι έστρεψαν τους συμπολίτες μας εναντίον της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ χωρίς να γνωρίζουν οι άνθρωποι και δημιούργησαν τον φόβο για να μην έρθουν κοντά οι άνθρωποι και πάρουν την αλήθεια και καταλάβουν τι γίνεται στην ουσία.

Ο κορωνοιός είναι ένα σπυράκι στο μάγουλο που μάλιστα, μας το δείχνουν οι ίδιοι για να μην δούμε άλλα σοβαρότερα θέματα… εδώ η χώρα εάλω… εδώ έχουν μπεί εκατοντάδες χιλιάδες αλλογενείς που τους φέρνουν στην ενδοχώρα, δεν γνωρίζουμε πως και τι και πόσοι είναι.

Συνεχίζεται το σχέδιο με την Τουρκία που θέλουν να μας σύρουν στα δικαστήρια και θα ζήσουμε μια νέα “συνθήκη των Πρεσπών” και συν όλα αυτά, έχουμε μια κοινωνία που βράζει μέσα από όλες αυτές τις τακτικές και τις πολιτικές που μας είναι γνωστές.

Βγήκαν την επόμενη μέρα και είπαν γι αυτό το Συνέδριο, όμως δεν μίλησαν επί της ουσίας, ούτε τοποθετήθηκαν πάνω σε όλα αυτά τα θέματα. Απλώς είπαν απλά και ρητά για να καταλάβουμε πού έχει φτάσει η επιστήμη ότι “ο,τιδήποτε αντιτίθεται στις διεθνείς οδηγίες είναι απαγορευτικό”.

Θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον πολίτη από το να καταλάβει ότι ουσιαστικά δεν έχουμε δική μας Πολιτεία. Αυτός ο διαχειριστικός μηχανισμός που υπάρχει δεν είναι δικός μας. Ποτέ δεν ήταν…απο την αρχή. Κι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τον πάρουμε στα χέρια μας, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για Πολιτεία και για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για Υγεία.

-Νοιάζονται πραγματικά για την Υγεία μας;

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Αν νοιάζονται για την υγεία μας;; Έχω μπροστά μου ένα πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των σκανδάλων στην Υγεία και στο Φάρμακο.

Οπότε να δούμε τι λένε οι ίδιοι και να δούμε αν νοιάζονται και τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Καταρχήν, όταν λένε για “ΥΓΕΙΑ” έτσι όπως το έχουν τοποθετήσει, μιλάμε για “φάρμακα”, μιλάμε για χημεία με όλες τις παρενέργειες, αυτή την αντίληψη έχουν για την υγεία μας, οπότε ας δούμε τι έχουν κάνει για το φάρμακο. Να δούμε τι έχει συμβεί και πώς άρχισε.

Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί είναι γύρω στις 1025 σελίδες το πόρισμα και γίνεται μια έρευνα επ’αυτού και για άλλα θέματα πουπροκύπτουν μέσα από αυτό που δεν ξέραμε και πρέπει ο κόσμος να ενημερώνεται για ό,τι συμβαίνει… μας λέει το εξής:

Η ραγδαία αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης στην Ελλάδα από το 1987 έως το 2014 (σχεδιάγραμμα 1) δεν προήλθε από κάποιο ακραίο φυσικό φαινόμενο αλλά ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών που

οδήγησαν στην ανεξέλεγκτη αύξηση της κερδοφορίας των φαρμακευτικών εταιρειών και τη διασπάθιση πόρων του ελληνικού δημοσίου.

Η πρώτη μεγάλη νομοθετική παρέμβαση που οδήγησε στην απότομη αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης έγινε με την από 07-11-1997 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 226) «Κατάργηση των

επιβαρύνσεων υπέρ τρίτων επί της τιμής των φαρμάκων» της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπό την πρωθυπουργία του Κώστα Σημίτη και του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Γείτονα.

Απόρροια της παραπάνω Π.Ν.Π. ήταν η μεταβίβαση των πόρων, που θα προέρχονταν από τις πωλήσεις των φαρμάκων στα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΕΟΦ, στις φαρμακευτικές εταιρείες.

‘Αρα ουσιαστικά άνοιξαν τον δρόμο, έγινε μια διπλή παρέμβαση και να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων και όλες οι εισφορές από τα φάρμακα να πηγαίνουν σε αυτές.

Εδώ υπάρχει ένα σχεδιάγραμμα που μας δείχνει ότι την περίοδο 2000-2009 η χώρα μας, ενώ όλες οι χώρες της Ευρώπης ακόμα και οι πιο πλούσιες μπορεί να παρουσίαζαν ελάχιστες αύξηση στις δαπάνες του φαρμάκου της τάξεως 3,2% ή και μειώσεις ακόμα, η Ελλάδα είχε 11,2% αύξηση των δαπανών στα φάρμακα.

Και συνεχίζοντας λέει: ότι τελικά αυτή η ζημιά εκείνα τα χρόνια ανήλθε στα 32,28 δις. Για πόσα θα πτώχευαν την χώρα;;

Και καταλήγει παρακάτω και λένε ότι ο τομέας της υγείας με όλη αυτή την διαφθορά μαζί με τον τομέα των εξοπλιστικών είναι από τους κυριότερους παράγοντες για την χρεοκοπία της χώρας.

– Η χώρα δεν χρεοκόπησε, αλλά είναι αυτά που λένε οι ίδιοι και που βλέπουμε στα δικά τους πορίσματα.

Επίσης έρχεται και μια επίσημη έκθεση του Γ.Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων τότε κ. Σούρλα που μας λέει ακριβώς για την ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ που διαβρώνουν συνειδήσεις και πληρώνουν  όσους χρειάζεται για να μπορούν να προωθούν τα φάρμακα μας.

Μέχρι και σήμερα από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ουσιαστικά λέει ότι η επιβολή των προστίμων διότι διώχθηκαν 5 πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα, αλλά όχι από τις δικές μας διωκτικές αρχές γιατί ήταν σε σύνδεση με κρατικούς φορείς που είχαν ισχύ και δεν μπορούσαν να τις αγγίξουν.

Αλλά τους διώξαν από τους ΗΠΑ και πλήρωσαν ένα μίνιμουμ ποσό αποζημίωσης και οι ενδιάμεσοι κρίκοι που επέτρεψαν να συμβεί αυτό και υπέγραψαν στην χώρα μας έμειναν ατιμώρητοι και έξω από το πλάνο.

Το θέμα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν μπορούσε να αγγίξει κανέναν από αυτούς και κανέναν από τους ενδιάμεσους λειτουργούς όλους αυτούς που εμείς βάζουμε εκεί για να προασπίζονται το συμφέρον μας και την υγεία μας.

Θέλω να σταθώ για άλλη μια φορά στα δικά τους πορίσματα- δεν τα λέμε εμείς- λέει λοιπόν:

Θυμίζουμε ότι στην Εξεταστική για τη δανειοδότηση των Κομμάτων και ΜΜΕ από το τραπεζικό σύστημα εξετάστηκαν δύο κορυφαίοι Επιθεωρητές της Τράπεζας της Ελλάδας, η κ. Παπαγιαννίδου και ο κ. Πάχτας, και μας είπαν, η πρώτη ότι «τις δύο τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα εκτυλίχθηκε «ένα πάρτι που κανένας δεν ήθελε να χαλάσει , και ο δεύτερος ότι «το οικονομικό στάτους ήταν μία φούσκα που κανένας δεν ήθελε να σπάσει».

Για το ίδιο πάρτυ μιλάνε και για τον τομέα της Υγείας που η Υγεία μας είναι η ίδια μας η ζωή.

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα τι γινόταν με τις τιμές των ραδιοφαρμάκων τα οποία βέβαια συγκριτικά τις τιμές το πόσο κόστιζαν και το πόσο πωλούνταν στο εξωτερικό και πόσο στην Ελλάδα.

Για παράδειγμα φάρμακο που η τιμή του είναι 623 ευρώ, οι τιμές διάθεσης στο εξωτερικό είναι 1087 ευρώ και οι τιμές στην Ελλάδα είναι 3300 ευρώ.

Επίσης, ένα φάρμακο που το παράγει η χώρα μας, στο εξωτερικό η τιμή διάθεσης είναι 250 ευρώ και στην χώρα μας φτάνει τα 850 ευρώ.

Για να καταλάβουμε λοιπόν ότι παίζουν με την Υγεία μας, την έχουν κάνει εμπόρευμα, μας κλέβουν, μας γενοκτονούν κι όλοι αυτοί είναι στο απυρόβλητο.

-και γινόμαστε και πειραματόζωα.

Ε.ΓΚΙΚΑ: Μια άλλη έρευνα που θέλω να κάνουμε είναι ακριβώς αυτό, από πότε κάνουν δοκιμές κατευθείαν στους ανθρώπους;

Γιατί αυτή την στιγμή και για τα εμβόλια μιλάνε για δοκιμές κατευθείαν στους ανθρώπους.

-Είχαν πει παλιότερα ότι χρειάζονταν 3-4 χρόνια πριν δοκιμαστούν στους ανθρώπους.

– Ε.ΓΚΙΚΑ: Είναι οι ίδιοι που μένουν ατιμώρητοι. Έχουμε δει ξανά να γίνονται δικαστήρια, επιτροπές και για τα ασφαλιστικά που κατέληξαν ότι εκλάπησαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Τελικά τι έγινε; Είδαμε κάτι; Πού πήγαν τελικά τα χρήματα; Είδαμε κάποιον να πληρώνει το “μάρμαρο”; Αυτός που πληρώνει τελικά, είναι ο πολίτης, γιατί δεν είναι ΠΟΛΙΤΗΣ. Και καλείται κάθε τρεις και λίγο όποτε αυτοί το αποφασίσουν να δώσει την ψήφο του και να πάει για ύπνο και τους αφήνουμε έτσι ανεξέλγκτους έχοντας ασυλία να υπογράφουν συμβάσεις δανειακές, συμφωνίες που δεν γνωρίζουμε κιόλας και τελικά που πηγαίνει αυτή η βαλίτσα;

Ας τα θυμηθούμε όμως γιατί μας τα είχαν πει τι είχαν πει το 2005 από την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στον πρώην σύζυγος της πρώην Πρόεδρο Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στην ορκωμοσία του τελευταίου.

Αναλαμβάνετε κ. Πρόεδρε την προεδρία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για μια πενταετία που θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

 ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ε.ΓΚΙΚΑ:Είναι ξεκάθαρη και τώρα νομίζω είναι η χρονική στιγμή ότι καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι ακριβώς ζούμε.

Άρα, γνώριζαν και είναι αυτοί οι ίδιοι που προχώρησαν μετά και υπέγραψαν τα μνημόνια, είναι αυτοί οι ίδιοι που παρέδωσαν Εθνική Κυριαρχία, είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν δώσει τα κλειδιά όλων των Υπουργείων κάτω από μια “ΑΡΧΗ”-φάντασμα.

Θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας ζητώντας να πληρώσουμε δάνεια τα οποία έχουν πληρωθεί από τις δικές μας ανακεφαλοποιήσεις.

Έχουμε πληρώσει τα δικά τους δάνεια και τώρα ας ακούσουμε την κ. Παπαγιαννίδου που το παραδέχεται και το δηλώνει στην επιτροπή της Βουλής και το ακούσαμε και πέρασε;

“έχει πληρωθεί από τον Μέτοχο”

Που σημαίνει ότι έχει μπει μέσα στην ανακεφαλοποίηση

Σαφέστατα

Δηλαδή το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Μιλάτε για το 2005, όχι για το 2015.

Ναι, για το 2005.

Άρα το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός αυτό το δάνειο…

Αν πρόκειται για συστημική τράπεζα

Τράπεζα πειραιώς!

Μετά από κάποιο διάστημα θα πρέπει η τράπεζα να τα μεταφέρει στα καταγγελθέντα. Για εποπτικούς σκοπούς αυτό το δάνειο δεν υφίστανται σαν ενεργητικό της τράπεζας. Με καταλαβαίνετε… εμείς εποπτικά δεν το αναγνωρίζουμε σαν ένα στοιχείο του δανειακού χαρτοφυλακίου το οποίο εξομοιούται με τα άλλα δάνεια…”

-Άρα ενδιαφέρονται για την Υγεία μας; Γιατί η ΥΓΕΙΑ δεν είναι τα νοσοκομεία. Είναι όλο το περιβάλλον. Σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον που μας έφεραν με μια ψεύτικη οικονομική κρίση ενδιαφέρονται για την υγεία μας;

Όταν γνωρίζεις σε όλα αυτά που ακούσαμε και σε όλα αυτά που έχουν γίνει, γνωρίζεις ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, έχουμε 3 τεράστιες περιουσίες, έχουμε στο σύνολο 8,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ … Αυτή την στιγμή λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες μέσα σε αυτό το καθεστώς που συνεχίζει να μιλάει για οικονομική ύφεση και για οικονομικό στραγγαλισμό όλης της οικονομίας και συνεχίζει να μιλάει για πλειστηριασμούς για να φέρουν λέει την ανάπτυξη στην Ευρώπη και για τον πιστωτή που δεν ξέρουμε τέλος πάντων ποιος είναι αυτός, τι έχει πάρει και τι έχει δώσει και τι θέλει.

Έχουμε 8,5 τρισεκατομμύρια που έχουν κλειδωθεί υπέρ όλων των ημών και για να πάρουμε και τις περιουσίες μας αλλά και την ζωή μας πίσω, πρέπει να βαδίσουμε σε συγκεκριμένα βήματα.

Γιατί ακούω συμπολίτες μου και λένε: “πρέπει να γίνει ΚΑΤΙ”. Δεν πρέπει να γίνει ΚΑΤΙ. Πρέπει να γίνει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ”

-Είδαμε όπως το συνέδριο, είδαμε εξώδικα, βλέπουμε κάθε φορά για κάθε κλάδο να βγαίνουν να μιλάνε και είναι μια άλλη βαλβίδα εκτόνωσης ότι κάποιοι μίλησαν για εμάς. Έγινε και το 2015 με κάποιους εφοριακούς, όταν δημιουργήθηκε η ΑΑΔΕ και δικηγόροι έκαναν κάποιες μηνύσεις, το 2010 είδαμε τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών να βγάζει τεράστιες ανακοινώσεις γι αυτό το ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ που το ακούσαμε από την Μπενάκη με άλλον τρόπο..

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Και τι γίνεται στο δια ταύτα;Ειδικά για το συνέδριο το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατέθεσαν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους και θα βγάλουν τα πορίσματά τους. Ουσιαστικά όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Επαφίεται λοιπόν στην αντίληψη του καθενός μας να καταλάβει ότι από αυτή την τρύπα θα βγούμε όλοι μαζί.

-Είδα και αρκετούς γιατρούς που δεν έλαβαν μέρος να κατηγορούν εκ των υστέρων να κατηγορούν γιατρούς που ήταν στο συνέδριο, ενώ είχαν την επιλογή να πάνε και οι ίδιοι και να εκφέρουν την αντίθετη άποψη να γίνει μια πραγματικά μια επικοικοδομητική συζήτηση … άρα θα υπήρχε το δια ταύτα εκεί;

-Αν υπήρχε πραγματική ΠΟΛΙΤΕΙΑ, καταρχήν θα υπήρχε και ΙΣΗΓΟΡΟΙ. Δηλαδή θα έπρεπε οι ίδιοι να αγορεύσουν επί του θέματος, να ενημερώσουν αντικειμενικά τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό ο οποίος θα αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για την ζωή του, τα παιδιά του, το  μέλλον του γιατί όλοι αυτοί θα πρέπει να λειτουργούν για το δικό μας το συμφέρον.

-Ακούσαμε από τον κ. Γεωργιάδη ότι “αποφασίζει η Πολιτεία κι όχι οι γονείς”, λες και η Πολιτεία δεν αποτελείται από τους γονείς…

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Αυτός ο διαχειριστικός μηχανισμός “κράτος” που λένε ότι είναι “κράτος”, αλλά ουσιαστικά είναι μια ιδιωτική εταιρία με συγκεκριμένο ΑΦΜ  και έδρα στην Ουάσιγκτον και στο Βερολίνο. Αυτό δεν είναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ μας. Είναι ένα ξένο σώμα που ήταν στην αρχή εδώ στην χώρα μας.

Οι συνελεύσεις δεν γίνεται στους δρόμους. Δεν είναι να πάμε μια βόλτα όλοι μαζί στο Σύνταγμα και άντε μαζευτήκαμε 200 ή 200.000… αυτό δεν μπορεί να γίνει. Γι αυτό είμαστε εδώ εμείς 8 ολόκληρα χρόνια και τα τελευταία 5 έχουμε δημιουργήσει τον μηχανισμό που πρέπει να γίνει το εξής:

Τι μπορεί να κάνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που έχει καταθέσει τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ της ΔΗΛΩΣΕΙΣ στον Άρειο Πάγο..

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Θα αντιληφθούμε μέσα από όλη αυτή την κατάσταση ότι αν δεν το κάνουμε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο θα φέρουμε τελικά αυτό που προσπαθούν να φέρουν, το χάος, για να μιλήσουμε πρακτικά:

Πρέπει να αλλάξουμε θέση. Αυτή την στιγμή, την στιγμή που είσαι ένας ψηφοφόρος που μόνο τότε ασχολούνται μαζί σου και είσαι υπήκοος, που σημαίνει ότι βεβαίως θα σου επιβάλλουν ό,τι αυτοί αποφασίζουν, γιατί το λέει και η λέξη: πρέπει να υπακούσεις. Αυτοί κρατάνε την πίτα κρατάνε και το μαχαίρι και ό,τι θέλουν κάνουν κι αυτό φαίνεται σήμερα. Γίνεται εμφανώς γιατί πάντα έτσι ήταν.

Αυτό που πρέπει να εμφανιστεί και να γίνει η συνέλευση σε κάθε Δήμο, είναι ο πραγματικός Πολίτης, ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ο οποίος θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως. Οι συνελεύσεις δηλαδή γίνονται στα σημεία αναφοράς που είναι οι ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γι αυτό λέγονται έτσι… τι πιο απλό;.. Γι αυτό λέγονται έτσι και χρόνια πριν, βλέποντας πού πάει η κατάσταση, ο Αρτέμης Σώρρας μας έδωσε την δύναμη και την δυνατότητα να επιστρέψει η δύναμη στα χέρια μας! Να μπορούμε πραγματικά να αποφασίζουμε για την ζωή μας, γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία τώρα βλέπουμε ότι δεν αποφασίζουμε εμείς για εμάς.

Οπότε στον κάθε Δήμο πρέπει να συνελεύσει η πλειοψηφία των δημοτών, το σύνολο είναι το ζητούμενο και αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή νομοτελειακά γιατί ο κόσμος θα καταλάβει. Θα καταλάβουμε με τον δύσκολο τρόπο. Θα καταλάβουμε από την ανάγκη.. γιατί μέσα από αυτή την πίεση θα καταλάβει ότι το τέρας είναι απέναντι, γιατί το είχαμε μέσα στον κόρφο μας.

Θα πρέπει να δηλώσει με την υπογραφή του ότι είναι εδώ, θέλει να πάρει θέση ότι έρχεται με ελεύθερη βούληση γιατί δεν θέλει  να ζει με αυτό που του έχουν επιβάλλει. Δεν θέλει να ζει μέσα σε αυτή την εξαθλίωση και να είναι καθημερινώς σε έναν αγώνα επιβίωσης που τον τρώει σαν σαράκι. Δεν θέλει να ανησυχεί κάθε μέρα που ξημερώνει αν θα έχει να ταίσει τα παιδιά του, αν θα θέλει να πληρώσει την ΔΕΗ ή το νερό του που όλοι αυτοί ετσιθελικά μπορούν να το κόψουν. Να του κόψουν το νήμα της ζωής όποτε γουστάρουν!

Αν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι θα πρέπει να συνέλθουμε σε κάθε δήμο, να έρθουμε όλοι μαζί, να κάνουμε τι;

Καταρχήν να δηλώσουμε την Κυριαρχία μας, να αντιληφθούμε και να αποδεχτούμε τις περιουσίες μας, οι οποίες δεν θα έρθουν από πουθενά, είναι ήδη εδώ και περιμένουν. Όμως, αυτή η παράνομη βουλή και αυτό το τραπεζικό εναγκαλισμό με μια διορισμένη δικαιοσύνη που έχει εγκλωβιστεί σε νόμους που  οι ίδιοι φτιάχνουν και πρέπει να εκτελούν δεν αφήνει να χρησιμοποιήσουμε όλον αυτόν τον πλούτο που υπήρχε εκεί από τον 2012.

Θα πρέπει οι ίδιοι να το πράξουμε αυτό κι όταν πάρουμε τον μηχανισμό, την διοίκηση της χώρας στα χέρια μας και εμείς οι ίδιοι θα την καταστήσουμε αυτόνομη και θα ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και να βγάλουμε το χρέος είτε δημόσιο και ιδιωτικό, όποιο είναι και μας φόρτωσαν.

Θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένα βήματα τα οποία τα έχουμε καταγράψει. Ο πολίτης θα ξέρει τι τον περιμένει και τι θα ζήσει. Αυτό το όραμα που όλοι έχουμε μέσα στο κεφάλι μας και αν κάτσουμε να συζητήσουμε κάποια στιγμή, όλη θέλουμε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Να λειτουργεί αυτό που λέμε ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”. Η αμοιβαιότητα Πολιτείας και Πολίτη θα συμβεί στην Πολιτεία που θα δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι και θα καταλάβουμε ότι τελικά θα πρέπει να ξεριζωθεί όλη η δομή και η λειτουργία έτσι όπως είναι στημένο σήμερα αυτό το καθεστώς.

Και να πάμε από την αρχή. Και φυσικά, όπως προείπαμε έχουμε και τα κεφάλαια να υλοποιήσουμε ό,τι θέλουμε.

Ας σκεφτούμε, αφού μιλάμε για την ΥΓΕΙΑ, ότι αφού θα μπορέσουμε να βγάλουμε από πάνω μας, τα βάρη, τα χρέη, την αγωνία, το άγχος της καθημερινότητας θα είμαστε ήδη σε κατάσταση που θα λειτουργεί η ίαση. Θα επουλώσουμε όλες τις πληγές.

Κι όσον αφορά τώρα  τις υποδομές, αυτό είναι το αυτονόητο. Και στην σημερινή κατάσταση αν υπήρξε Πολιτεία, δεν θα περίμενε να έρθει το ο,τιδήποτε για να κάνει κάτι μετά. Θα είχε οχυρωθεί, θα είχε τα δικά της ερευνητικά κέντρα και θα γνώριζε τι συμβαίνει. Τα ερευνητικά κεντρά δεσμευμένα με πρωτόκολλα που δεν θα λειτουργούν για ίδιον όφελος, δεν θα χρηματίζονται απο φαρμακευτικές εταιρίες. Θα είναι τα δικά μας ερευνητικά κέντρα, τα δικά μας φυσικά φάρμακα που θα δημιουργήσουμε για τους πολίτες, δηλαδή για τον εαυτόν μας, να μην έχουν παρενέργειες. Ο Πολίτης θα είναι γνώστης της κατάστασης για όλα όσα συμβαίνουν. Δεν θα επικρατεί σύγχυση και πανικός. Ο φόβος, ο πανικός και η σύγχυση προέρχονται από την άγνοια.

Οπότε δεν είναι θέμα τι ακριβώς θα κάνουμε γιατί η βασική γραμμή είναι πρώτον η εξάλειψη κάθε ασθένειας, άρα να κτυπάμε την αιτία που την προκαλεί κι όχι κάθε συμπτωματάκι που θα βγαίνει, όπως κι οcovid-19.. γιατί να μην πάμε πιο πριν.. γιατί να μην καθαρίσουμε την τροφή μας που είναι αυτό το φάρμακο που βάζουμε μέσα μας καθημερινά και είναι αυτό που μας αρρωσταίνει; Γιατί να μην καθαρίσουμε το νερό μας που πρέπει να βάζουμε φίλτρα; Γιατί να μην καθαρίσουμε τον αέρα μας, να μπορούμε να ζούμε στην εξοχή, σε φυσικό περιβάλλον όπου θέλουμε. Να έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Αυτό όλο, μια πραγματική Πολιτεία που θα δημιουργήσουμε όλοι εμείς ως ενεργοί πολίτες, αυτό είναι υποχρέωση  να το κάνει, είναι ευθύνη της να το δημιουργήσει, γιατί αν δεν λειτουργεί για τους πολίτες, δεν ξέρω για ποιον λόγο υπάρχει εκεί.

Ας μου πει κάποιος τι δεν θέλει από αυτή την Πολιτεία που θα ζει ελεύθερος ως ΆΝΘΡΩΠΟΣ; Εμείς καλούμε όλους, οι αγκαλιές ανοιχτές ακόμα και οι επιστήμονες αυτοί που μιλάνε τώρα, γιατί να είμαστε διαχωρισμένοι από ομάδες. Γιατί να είμαστε όλοι κάτω από αυτή την ομπρέλα προστασίας όλοι μαζί να μπορέσουμε με τα εργαλεία που έχουμε και μας δίνεται η δυνατότητα για πρώτη φορά να υλοποιήσουμε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ποιος δεν θέλει την ζωή του πίσω;

Ποιος δεν θέλει να ζει σε ένα περιβάλλον που να προάγει την ευδαιμονία; Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα πρέπει σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δούμε τι έχουμε κάνει λάθος. Το λάθος μας είναι ότι πάμε και ψηφίζουμε όλους αυτούς που έχουν αποδείξει που έχουν φέρει την χώρα και δεν τολμάμε να σηκώσουμε ανάστημα και να πούμε “ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ”

Σηκωθείτε και πείτε: ‘ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!” γιατί τρόπος υπάρχει! Και θα το κάνουμε όλοι μαζί. Έχουμε την δύναμη, έχουμε την γνώση και στο τέλος, γιατί θα πάει μέχρι το τέλος, θα είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Όποιος θέλει μπορεί να με βρεί στην έδρα μου στο ΚΑΜΑΤΕΡΟ, Πίνδου 75 για να συνομιλήσουμε, να ακούσουμε όχι προβλήματα, γιατί αυτά λύνονται, να ακούσουμε όμως ιδέες, να ακούσουμε αιτήματα, να μιλήσουμε όλοι μαζί, όχι για να διαχειριστούμε την φτώχεια μας, αλλά για το πώς πραγματικά αύριο το πρωί μπορούμε να δημιουργήσουμε ο κάθε ένας στον Δήμο του κι όλοι μαζί στην χώρα μας κι όπου υπάρχει ελληνισμός στον πλανήτη. Υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις για όλα.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

Την στιγμή που το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ είναι κάτω από αφανείς ιδιώτες οι οποίοι έχουν όλο το πορτοφόλι της χώρας, εμείς μπορούμε πραγματικά να θεωρούμε ότι είναι κάποιος εκεί που ασχολείται για την Υγεία μας, όταν είναι οι ίδιοι που θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας;




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

21.0     ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1.    Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3.    Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4.    Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5.    Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6.    Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7.    Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8.    Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9.    Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 25-9-2020.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε μέγαλο θέμα τουλάχιστον στο διαδίκτυο, γιατί τα κανάλια δεν ακούστηκε πουθενά για ένα Παγκόσμια Συνέδριο που μεταδόθηκε διαδικτυακά με γιατρούς παγκόσμιου φήμης για το θέμα του covid και δεν ήταν ακριβώς “αρνητές” όπως το πέρασαν κάποια Blogs, αλλά ήταν επί του πρακτέου και όπως έπρεπε να είναι. Έχετε άποψη γι αυτό; Παρακολουθήσατε αυτό το συνέδριο.

– Ε. ΓΚΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι έχει υποχρέωση και καθήκον να παρακολουθώ τα πάντα.

Ναι, το παρακολούθησα το συνέδριο και κατατέθηκαν επιστημονικές απόψεις θα πω, αλλά να πάμε σε κάτι πιο σπουδαίο γιατί σαφώς θα πρέπει οι επιστήμονες να βγαίνουν και να μιλάνε, αλλά αυτό που παρατήρησα εγώ δεν ήταν τόσο περιεχόμενο και τα λεγόμενα των επιστημόνων, όσο αυτό συνέβαινε στα σχόλια μεταξύ των συμπολιτών μας.

Αυτό με ανησυχεί πραγματικά, γιατί γνωρίζουμε πώς λειτουργεί το καθεστώς και μέσα από τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα και ενημερώνει μονομερώς, όπως το κάνει με αυτή την προπαγάνδα με την φίμωση με τις απαγορεύσεις που είναι λογικό να δημιουργηθεί ο άλλος πόλος, οι άλλες φωνές που θα εμφανίσουν το άλλο κομμάτι που λείπει, οπότε αυτό αυτό που γίνεται ουσιαστικά είναι μια πόλωση ανάμεσα στους συμπολίτες μας.

– αυτή είναι η τακτική αυτό προσπαθεί να επιδιώξει για να διαφύγει ο πραγματικός ένοχος που είναι όλο αυτό το κομματικό κατεστημένο που μέσω νόμων, προεδρικών διαταγμάτων και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, επιβάλλει τελικά αυτό που θέλει και αυτό που έχει σχεδιάσει να κάνει.

Αυτό είναι το θέμα μας κι ίσως ο covid-19 να αποτελέσει την αφορμή ώστε να συμπεράνουμε, να καταλήξουμε και να συμφωνήσουμε ότι δημοκρατία δεν υπάρχει. Αυτό τώρα αντιλαμβάνονται οι συμπολίτες μας και πρέπει να το καταλάβουν έτσι ακριβώς: δεν τους φταίει ο διπλανός τους, αλλά αυτό το καθεστώς που πιέζει.

Ο κλοιός υπήρχε πάντα εκεί. Τώρα θα απλώς θα το συνειδητοποιήσουν και θα το διαπιστώσουν ότι δεν έχουμε την δύναμη των αποφάσεων μας. Άρα, δεν έχουμε δημοκρατία. Πού είναι τώρα ο πολίτης; Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα μέτρα; Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;

– είναι δύσκολο και βλέπουμε ότι υπάρχουν παρατράγουδα σε αυτό, διαμάχη μεταξύ των πολιτών και τώρα έγινε κι ένα βιντέακι που έγινε viral..

-Ε.ΓΚΙΚΑ: το ποτίζουν αυτό το λουλούδι… ΤΟ ΠΟΤΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ1 ΕΝΑ ΧΑΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.. μέσα από την αδιαφάνεια, όπως είπαμε και με όλον τον τρόπο που είναι γνωστός.

Αυτό έκαναν και σε εμάς ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κι έστρεψαν τους συμπολίτες μας εναντίον της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ χωρίς να γνωρίζουν οι άνθρωποι και δημιούργησαν τον φόβο για να μην έρθουν κοντά οι άνθρωποι και πάρουν την αλήθεια και καταλάβουν τι γίνεται στην ουσία.

Ο κορωνοιός είναι ένα σπυράκι στο μάγουλο που μάλιστα, μας το δείχνουν οι ίδιοι για να μην δούμε άλλα σοβαρότερα θέματα… εδώ η χώρα εάλω… εδώ έχουν μπεί εκατοντάδες χιλιάδες αλλογενείς που τους φέρνουν στην ενδοχώρα, δεν γνωρίζουμε πως και τι και πόσοι είναι.

Συνεχίζεται το σχέδιο με την Τουρκία που θέλουν να μας σύρουν στα δικαστήρια και θα ζήσουμε μια νέα “συνθήκη των Πρεσπών” και συν όλα αυτά, έχουμε μια κοινωνία που βράζει μέσα από όλες αυτές τις τακτικές και τις πολιτικές που μας είναι γνωστές.

Βγήκαν την επόμενη μέρα και είπαν γι αυτό το Συνέδριο, όμως δεν μίλησαν επί της ουσίας, ούτε τοποθετήθηκαν πάνω σε όλα αυτά τα θέματα. Απλώς είπαν απλά και ρητά για να καταλάβουμε πού έχει φτάσει η επιστήμη ότι “ο,τιδήποτε αντιτίθεται στις διεθνείς οδηγίες είναι απαγορευτικό”.

Θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον πολίτη από το να καταλάβει ότι ουσιαστικά δεν έχουμε δική μας Πολιτεία. Αυτός ο διαχειριστικός μηχανισμός που υπάρχει δεν είναι δικός μας. Ποτέ δεν ήταν…απο την αρχή. Κι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τον πάρουμε στα χέρια μας, για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για Πολιτεία και για να μπορέσουμε να μιλήσουμε για Υγεία.

-Νοιάζονται πραγματικά για την Υγεία μας;

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Αν νοιάζονται για την υγεία μας;; Έχω μπροστά μου ένα πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των σκανδάλων στην Υγεία και στο Φάρμακο.

Οπότε να δούμε τι λένε οι ίδιοι και να δούμε αν νοιάζονται και τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Καταρχήν, όταν λένε για “ΥΓΕΙΑ” έτσι όπως το έχουν τοποθετήσει, μιλάμε για “φάρμακα”, μιλάμε για χημεία με όλες τις παρενέργειες, αυτή την αντίληψη έχουν για την υγεία μας, οπότε ας δούμε τι έχουν κάνει για το φάρμακο. Να δούμε τι έχει συμβεί και πώς άρχισε.

Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί είναι γύρω στις 1025 σελίδες το πόρισμα και γίνεται μια έρευνα επ’αυτού και για άλλα θέματα πουπροκύπτουν μέσα από αυτό που δεν ξέραμε και πρέπει ο κόσμος να ενημερώνεται για ό,τι συμβαίνει… μας λέει το εξής:

Η ραγδαία αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης στην Ελλάδα από το 1987 έως το 2014 (σχεδιάγραμμα 1) δεν προήλθε από κάποιο ακραίο φυσικό φαινόμενο αλλά ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών που

οδήγησαν στην ανεξέλεγκτη αύξηση της κερδοφορίας των φαρμακευτικών εταιρειών και τη διασπάθιση πόρων του ελληνικού δημοσίου.

Η πρώτη μεγάλη νομοθετική παρέμβαση που οδήγησε στην απότομη αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης έγινε με την από 07-11-1997 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α’ 226) «Κατάργηση των

επιβαρύνσεων υπέρ τρίτων επί της τιμής των φαρμάκων» της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπό την πρωθυπουργία του Κώστα Σημίτη και του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Γείτονα.

Απόρροια της παραπάνω Π.Ν.Π. ήταν η μεταβίβαση των πόρων, που θα προέρχονταν από τις πωλήσεις των φαρμάκων στα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΕΟΦ, στις φαρμακευτικές εταιρείες.

‘Αρα ουσιαστικά άνοιξαν τον δρόμο, έγινε μια διπλή παρέμβαση και να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων και όλες οι εισφορές από τα φάρμακα να πηγαίνουν σε αυτές.

Εδώ υπάρχει ένα σχεδιάγραμμα που μας δείχνει ότι την περίοδο 2000-2009 η χώρα μας, ενώ όλες οι χώρες της Ευρώπης ακόμα και οι πιο πλούσιες μπορεί να παρουσίαζαν ελάχιστες αύξηση στις δαπάνες του φαρμάκου της τάξεως 3,2% ή και μειώσεις ακόμα, η Ελλάδα είχε 11,2% αύξηση των δαπανών στα φάρμακα.

Και συνεχίζοντας λέει: ότι τελικά αυτή η ζημιά εκείνα τα χρόνια ανήλθε στα 32,28 δις. Για πόσα θα πτώχευαν την χώρα;;

Και καταλήγει παρακάτω και λένε ότι ο τομέας της υγείας με όλη αυτή την διαφθορά μαζί με τον τομέα των εξοπλιστικών είναι από τους κυριότερους παράγοντες για την χρεοκοπία της χώρας.

– Η χώρα δεν χρεοκόπησε, αλλά είναι αυτά που λένε οι ίδιοι και που βλέπουμε στα δικά τους πορίσματα.

Επίσης έρχεται και μια επίσημη έκθεση του Γ.Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων τότε κ. Σούρλα που μας λέει ακριβώς για την ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ που διαβρώνουν συνειδήσεις και πληρώνουν  όσους χρειάζεται για να μπορούν να προωθούν τα φάρμακα μας.

Μέχρι και σήμερα από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ουσιαστικά λέει ότι η επιβολή των προστίμων διότι διώχθηκαν 5 πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα, αλλά όχι από τις δικές μας διωκτικές αρχές γιατί ήταν σε σύνδεση με κρατικούς φορείς που είχαν ισχύ και δεν μπορούσαν να τις αγγίξουν.

Αλλά τους διώξαν από τους ΗΠΑ και πλήρωσαν ένα μίνιμουμ ποσό αποζημίωσης και οι ενδιάμεσοι κρίκοι που επέτρεψαν να συμβεί αυτό και υπέγραψαν στην χώρα μας έμειναν ατιμώρητοι και έξω από το πλάνο.

Το θέμα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν μπορούσε να αγγίξει κανέναν από αυτούς και κανέναν από τους ενδιάμεσους λειτουργούς όλους αυτούς που εμείς βάζουμε εκεί για να προασπίζονται το συμφέρον μας και την υγεία μας.

Θέλω να σταθώ για άλλη μια φορά στα δικά τους πορίσματα- δεν τα λέμε εμείς- λέει λοιπόν:

Θυμίζουμε ότι στην Εξεταστική για τη δανειοδότηση των Κομμάτων και ΜΜΕ από το τραπεζικό σύστημα εξετάστηκαν δύο κορυφαίοι Επιθεωρητές της Τράπεζας της Ελλάδας, η κ. Παπαγιαννίδου και ο κ. Πάχτας, και μας είπαν, η πρώτη ότι «τις δύο τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα εκτυλίχθηκε «ένα πάρτι που κανένας δεν ήθελε να χαλάσει , και ο δεύτερος ότι «το οικονομικό στάτους ήταν μία φούσκα που κανένας δεν ήθελε να σπάσει».

Για το ίδιο πάρτυ μιλάνε και για τον τομέα της Υγείας που η Υγεία μας είναι η ίδια μας η ζωή.

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα τι γινόταν με τις τιμές των ραδιοφαρμάκων τα οποία βέβαια συγκριτικά τις τιμές το πόσο κόστιζαν και το πόσο πωλούνταν στο εξωτερικό και πόσο στην Ελλάδα.

Για παράδειγμα φάρμακο που η τιμή του είναι 623 ευρώ, οι τιμές διάθεσης στο εξωτερικό είναι 1087 ευρώ και οι τιμές στην Ελλάδα είναι 3300 ευρώ.

Επίσης, ένα φάρμακο που το παράγει η χώρα μας, στο εξωτερικό η τιμή διάθεσης είναι 250 ευρώ και στην χώρα μας φτάνει τα 850 ευρώ.

Για να καταλάβουμε λοιπόν ότι παίζουν με την Υγεία μας, την έχουν κάνει εμπόρευμα, μας κλέβουν, μας γενοκτονούν κι όλοι αυτοί είναι στο απυρόβλητο.

-και γινόμαστε και πειραματόζωα.

Ε.ΓΚΙΚΑ: Μια άλλη έρευνα που θέλω να κάνουμε είναι ακριβώς αυτό, από πότε κάνουν δοκιμές κατευθείαν στους ανθρώπους;

Γιατί αυτή την στιγμή και για τα εμβόλια μιλάνε για δοκιμές κατευθείαν στους ανθρώπους.

-Είχαν πει παλιότερα ότι χρειάζονταν 3-4 χρόνια πριν δοκιμαστούν στους ανθρώπους.

– Ε.ΓΚΙΚΑ: Είναι οι ίδιοι που μένουν ατιμώρητοι. Έχουμε δει ξανά να γίνονται δικαστήρια, επιτροπές και για τα ασφαλιστικά που κατέληξαν ότι εκλάπησαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Τελικά τι έγινε; Είδαμε κάτι; Πού πήγαν τελικά τα χρήματα; Είδαμε κάποιον να πληρώνει το “μάρμαρο”; Αυτός που πληρώνει τελικά, είναι ο πολίτης, γιατί δεν είναι ΠΟΛΙΤΗΣ. Και καλείται κάθε τρεις και λίγο όποτε αυτοί το αποφασίσουν να δώσει την ψήφο του και να πάει για ύπνο και τους αφήνουμε έτσι ανεξέλγκτους έχοντας ασυλία να υπογράφουν συμβάσεις δανειακές, συμφωνίες που δεν γνωρίζουμε κιόλας και τελικά που πηγαίνει αυτή η βαλίτσα;

Ας τα θυμηθούμε όμως γιατί μας τα είχαν πει τι είχαν πει το 2005 από την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στον πρώην σύζυγος της πρώην Πρόεδρο Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στην ορκωμοσία του τελευταίου.

Αναλαμβάνετε κ. Πρόεδρε την προεδρία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για μια πενταετία που θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

 ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ε.ΓΚΙΚΑ:Είναι ξεκάθαρη και τώρα νομίζω είναι η χρονική στιγμή ότι καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι ακριβώς ζούμε.

Άρα, γνώριζαν και είναι αυτοί οι ίδιοι που προχώρησαν μετά και υπέγραψαν τα μνημόνια, είναι αυτοί οι ίδιοι που παρέδωσαν Εθνική Κυριαρχία, είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν δώσει τα κλειδιά όλων των Υπουργείων κάτω από μια “ΑΡΧΗ”-φάντασμα.

Θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας ζητώντας να πληρώσουμε δάνεια τα οποία έχουν πληρωθεί από τις δικές μας ανακεφαλοποιήσεις.

Έχουμε πληρώσει τα δικά τους δάνεια και τώρα ας ακούσουμε την κ. Παπαγιαννίδου που το παραδέχεται και το δηλώνει στην επιτροπή της Βουλής και το ακούσαμε και πέρασε;

“έχει πληρωθεί από τον Μέτοχο”

Που σημαίνει ότι έχει μπει μέσα στην ανακεφαλοποίηση

Σαφέστατα

Δηλαδή το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Μιλάτε για το 2005, όχι για το 2015.

Ναι, για το 2005.

Άρα το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός αυτό το δάνειο…

Αν πρόκειται για συστημική τράπεζα

Τράπεζα πειραιώς!

Μετά από κάποιο διάστημα θα πρέπει η τράπεζα να τα μεταφέρει στα καταγγελθέντα. Για εποπτικούς σκοπούς αυτό το δάνειο δεν υφίστανται σαν ενεργητικό της τράπεζας. Με καταλαβαίνετε… εμείς εποπτικά δεν το αναγνωρίζουμε σαν ένα στοιχείο του δανειακού χαρτοφυλακίου το οποίο εξομοιούται με τα άλλα δάνεια…”

-Άρα ενδιαφέρονται για την Υγεία μας; Γιατί η ΥΓΕΙΑ δεν είναι τα νοσοκομεία. Είναι όλο το περιβάλλον. Σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον που μας έφεραν με μια ψεύτικη οικονομική κρίση ενδιαφέρονται για την υγεία μας;

Όταν γνωρίζεις σε όλα αυτά που ακούσαμε και σε όλα αυτά που έχουν γίνει, γνωρίζεις ως ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, έχουμε 3 τεράστιες περιουσίες, έχουμε στο σύνολο 8,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ … Αυτή την στιγμή λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες μέσα σε αυτό το καθεστώς που συνεχίζει να μιλάει για οικονομική ύφεση και για οικονομικό στραγγαλισμό όλης της οικονομίας και συνεχίζει να μιλάει για πλειστηριασμούς για να φέρουν λέει την ανάπτυξη στην Ευρώπη και για τον πιστωτή που δεν ξέρουμε τέλος πάντων ποιος είναι αυτός, τι έχει πάρει και τι έχει δώσει και τι θέλει.

Έχουμε 8,5 τρισεκατομμύρια που έχουν κλειδωθεί υπέρ όλων των ημών και για να πάρουμε και τις περιουσίες μας αλλά και την ζωή μας πίσω, πρέπει να βαδίσουμε σε συγκεκριμένα βήματα.

Γιατί ακούω συμπολίτες μου και λένε: “πρέπει να γίνει ΚΑΤΙ”. Δεν πρέπει να γίνει ΚΑΤΙ. Πρέπει να γίνει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ”

-Είδαμε όπως το συνέδριο, είδαμε εξώδικα, βλέπουμε κάθε φορά για κάθε κλάδο να βγαίνουν να μιλάνε και είναι μια άλλη βαλβίδα εκτόνωσης ότι κάποιοι μίλησαν για εμάς. Έγινε και το 2015 με κάποιους εφοριακούς, όταν δημιουργήθηκε η ΑΑΔΕ και δικηγόροι έκαναν κάποιες μηνύσεις, το 2010 είδαμε τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών να βγάζει τεράστιες ανακοινώσεις γι αυτό το ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ που το ακούσαμε από την Μπενάκη με άλλον τρόπο..

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Και τι γίνεται στο δια ταύτα;Ειδικά για το συνέδριο το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατέθεσαν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους και θα βγάλουν τα πορίσματά τους. Ουσιαστικά όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Επαφίεται λοιπόν στην αντίληψη του καθενός μας να καταλάβει ότι από αυτή την τρύπα θα βγούμε όλοι μαζί.

-Είδα και αρκετούς γιατρούς που δεν έλαβαν μέρος να κατηγορούν εκ των υστέρων να κατηγορούν γιατρούς που ήταν στο συνέδριο, ενώ είχαν την επιλογή να πάνε και οι ίδιοι και να εκφέρουν την αντίθετη άποψη να γίνει μια πραγματικά μια επικοικοδομητική συζήτηση … άρα θα υπήρχε το δια ταύτα εκεί;

-Αν υπήρχε πραγματική ΠΟΛΙΤΕΙΑ, καταρχήν θα υπήρχε και ΙΣΗΓΟΡΟΙ. Δηλαδή θα έπρεπε οι ίδιοι να αγορεύσουν επί του θέματος, να ενημερώσουν αντικειμενικά τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό ο οποίος θα αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για την ζωή του, τα παιδιά του, το  μέλλον του γιατί όλοι αυτοί θα πρέπει να λειτουργούν για το δικό μας το συμφέρον.

-Ακούσαμε από τον κ. Γεωργιάδη ότι “αποφασίζει η Πολιτεία κι όχι οι γονείς”, λες και η Πολιτεία δεν αποτελείται από τους γονείς…

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Αυτός ο διαχειριστικός μηχανισμός “κράτος” που λένε ότι είναι “κράτος”, αλλά ουσιαστικά είναι μια ιδιωτική εταιρία με συγκεκριμένο ΑΦΜ  και έδρα στην Ουάσιγκτον και στο Βερολίνο. Αυτό δεν είναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ μας. Είναι ένα ξένο σώμα που ήταν στην αρχή εδώ στην χώρα μας.

Οι συνελεύσεις δεν γίνεται στους δρόμους. Δεν είναι να πάμε μια βόλτα όλοι μαζί στο Σύνταγμα και άντε μαζευτήκαμε 200 ή 200.000… αυτό δεν μπορεί να γίνει. Γι αυτό είμαστε εδώ εμείς 8 ολόκληρα χρόνια και τα τελευταία 5 έχουμε δημιουργήσει τον μηχανισμό που πρέπει να γίνει το εξής:

Τι μπορεί να κάνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που έχει καταθέσει τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ της ΔΗΛΩΣΕΙΣ στον Άρειο Πάγο..

-Ε.ΓΚΙΚΑ: Θα αντιληφθούμε μέσα από όλη αυτή την κατάσταση ότι αν δεν το κάνουμε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο θα φέρουμε τελικά αυτό που προσπαθούν να φέρουν, το χάος, για να μιλήσουμε πρακτικά:

Πρέπει να αλλάξουμε θέση. Αυτή την στιγμή, την στιγμή που είσαι ένας ψηφοφόρος που μόνο τότε ασχολούνται μαζί σου και είσαι υπήκοος, που σημαίνει ότι βεβαίως θα σου επιβάλλουν ό,τι αυτοί αποφασίζουν, γιατί το λέει και η λέξη: πρέπει να υπακούσεις. Αυτοί κρατάνε την πίτα κρατάνε και το μαχαίρι και ό,τι θέλουν κάνουν κι αυτό φαίνεται σήμερα. Γίνεται εμφανώς γιατί πάντα έτσι ήταν.

Αυτό που πρέπει να εμφανιστεί και να γίνει η συνέλευση σε κάθε Δήμο, είναι ο πραγματικός Πολίτης, ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ο οποίος θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως. Οι συνελεύσεις δηλαδή γίνονται στα σημεία αναφοράς που είναι οι ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γι αυτό λέγονται έτσι… τι πιο απλό;.. Γι αυτό λέγονται έτσι και χρόνια πριν, βλέποντας πού πάει η κατάσταση, ο Αρτέμης Σώρρας μας έδωσε την δύναμη και την δυνατότητα να επιστρέψει η δύναμη στα χέρια μας! Να μπορούμε πραγματικά να αποφασίζουμε για την ζωή μας, γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία τώρα βλέπουμε ότι δεν αποφασίζουμε εμείς για εμάς.

Οπότε στον κάθε Δήμο πρέπει να συνελεύσει η πλειοψηφία των δημοτών, το σύνολο είναι το ζητούμενο και αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή νομοτελειακά γιατί ο κόσμος θα καταλάβει. Θα καταλάβουμε με τον δύσκολο τρόπο. Θα καταλάβουμε από την ανάγκη.. γιατί μέσα από αυτή την πίεση θα καταλάβει ότι το τέρας είναι απέναντι, γιατί το είχαμε μέσα στον κόρφο μας.

Θα πρέπει να δηλώσει με την υπογραφή του ότι είναι εδώ, θέλει να πάρει θέση ότι έρχεται με ελεύθερη βούληση γιατί δεν θέλει  να ζει με αυτό που του έχουν επιβάλλει. Δεν θέλει να ζει μέσα σε αυτή την εξαθλίωση και να είναι καθημερινώς σε έναν αγώνα επιβίωσης που τον τρώει σαν σαράκι. Δεν θέλει να ανησυχεί κάθε μέρα που ξημερώνει αν θα έχει να ταίσει τα παιδιά του, αν θα θέλει να πληρώσει την ΔΕΗ ή το νερό του που όλοι αυτοί ετσιθελικά μπορούν να το κόψουν. Να του κόψουν το νήμα της ζωής όποτε γουστάρουν!

Αν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι θα πρέπει να συνέλθουμε σε κάθε δήμο, να έρθουμε όλοι μαζί, να κάνουμε τι;

Καταρχήν να δηλώσουμε την Κυριαρχία μας, να αντιληφθούμε και να αποδεχτούμε τις περιουσίες μας, οι οποίες δεν θα έρθουν από πουθενά, είναι ήδη εδώ και περιμένουν. Όμως, αυτή η παράνομη βουλή και αυτό το τραπεζικό εναγκαλισμό με μια διορισμένη δικαιοσύνη που έχει εγκλωβιστεί σε νόμους που  οι ίδιοι φτιάχνουν και πρέπει να εκτελούν δεν αφήνει να χρησιμοποιήσουμε όλον αυτόν τον πλούτο που υπήρχε εκεί από τον 2012.

Θα πρέπει οι ίδιοι να το πράξουμε αυτό κι όταν πάρουμε τον μηχανισμό, την διοίκηση της χώρας στα χέρια μας και εμείς οι ίδιοι θα την καταστήσουμε αυτόνομη και θα ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και να βγάλουμε το χρέος είτε δημόσιο και ιδιωτικό, όποιο είναι και μας φόρτωσαν.

Θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένα βήματα τα οποία τα έχουμε καταγράψει. Ο πολίτης θα ξέρει τι τον περιμένει και τι θα ζήσει. Αυτό το όραμα που όλοι έχουμε μέσα στο κεφάλι μας και αν κάτσουμε να συζητήσουμε κάποια στιγμή, όλη θέλουμε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Να λειτουργεί αυτό που λέμε ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”. Η αμοιβαιότητα Πολιτείας και Πολίτη θα συμβεί στην Πολιτεία που θα δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι και θα καταλάβουμε ότι τελικά θα πρέπει να ξεριζωθεί όλη η δομή και η λειτουργία έτσι όπως είναι στημένο σήμερα αυτό το καθεστώς.

Και να πάμε από την αρχή. Και φυσικά, όπως προείπαμε έχουμε και τα κεφάλαια να υλοποιήσουμε ό,τι θέλουμε.

Ας σκεφτούμε, αφού μιλάμε για την ΥΓΕΙΑ, ότι αφού θα μπορέσουμε να βγάλουμε από πάνω μας, τα βάρη, τα χρέη, την αγωνία, το άγχος της καθημερινότητας θα είμαστε ήδη σε κατάσταση που θα λειτουργεί η ίαση. Θα επουλώσουμε όλες τις πληγές.

Κι όσον αφορά τώρα  τις υποδομές, αυτό είναι το αυτονόητο. Και στην σημερινή κατάσταση αν υπήρξε Πολιτεία, δεν θα περίμενε να έρθει το ο,τιδήποτε για να κάνει κάτι μετά. Θα είχε οχυρωθεί, θα είχε τα δικά της ερευνητικά κέντρα και θα γνώριζε τι συμβαίνει. Τα ερευνητικά κεντρά δεσμευμένα με πρωτόκολλα που δεν θα λειτουργούν για ίδιον όφελος, δεν θα χρηματίζονται απο φαρμακευτικές εταιρίες. Θα είναι τα δικά μας ερευνητικά κέντρα, τα δικά μας φυσικά φάρμακα που θα δημιουργήσουμε για τους πολίτες, δηλαδή για τον εαυτόν μας, να μην έχουν παρενέργειες. Ο Πολίτης θα είναι γνώστης της κατάστασης για όλα όσα συμβαίνουν. Δεν θα επικρατεί σύγχυση και πανικός. Ο φόβος, ο πανικός και η σύγχυση προέρχονται από την άγνοια.

Οπότε δεν είναι θέμα τι ακριβώς θα κάνουμε γιατί η βασική γραμμή είναι πρώτον η εξάλειψη κάθε ασθένειας, άρα να κτυπάμε την αιτία που την προκαλεί κι όχι κάθε συμπτωματάκι που θα βγαίνει, όπως κι οcovid-19.. γιατί να μην πάμε πιο πριν.. γιατί να μην καθαρίσουμε την τροφή μας που είναι αυτό το φάρμακο που βάζουμε μέσα μας καθημερινά και είναι αυτό που μας αρρωσταίνει; Γιατί να μην καθαρίσουμε το νερό μας που πρέπει να βάζουμε φίλτρα; Γιατί να μην καθαρίσουμε τον αέρα μας, να μπορούμε να ζούμε στην εξοχή, σε φυσικό περιβάλλον όπου θέλουμε. Να έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Αυτό όλο, μια πραγματική Πολιτεία που θα δημιουργήσουμε όλοι εμείς ως ενεργοί πολίτες, αυτό είναι υποχρέωση  να το κάνει, είναι ευθύνη της να το δημιουργήσει, γιατί αν δεν λειτουργεί για τους πολίτες, δεν ξέρω για ποιον λόγο υπάρχει εκεί.

Ας μου πει κάποιος τι δεν θέλει από αυτή την Πολιτεία που θα ζει ελεύθερος ως ΆΝΘΡΩΠΟΣ; Εμείς καλούμε όλους, οι αγκαλιές ανοιχτές ακόμα και οι επιστήμονες αυτοί που μιλάνε τώρα, γιατί να είμαστε διαχωρισμένοι από ομάδες. Γιατί να είμαστε όλοι κάτω από αυτή την ομπρέλα προστασίας όλοι μαζί να μπορέσουμε με τα εργαλεία που έχουμε και μας δίνεται η δυνατότητα για πρώτη φορά να υλοποιήσουμε μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ποιος δεν θέλει την ζωή του πίσω;

Ποιος δεν θέλει να ζει σε ένα περιβάλλον που να προάγει την ευδαιμονία; Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα πρέπει σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δούμε τι έχουμε κάνει λάθος. Το λάθος μας είναι ότι πάμε και ψηφίζουμε όλους αυτούς που έχουν αποδείξει που έχουν φέρει την χώρα και δεν τολμάμε να σηκώσουμε ανάστημα και να πούμε “ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ”

Σηκωθείτε και πείτε: ‘ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!” γιατί τρόπος υπάρχει! Και θα το κάνουμε όλοι μαζί. Έχουμε την δύναμη, έχουμε την γνώση και στο τέλος, γιατί θα πάει μέχρι το τέλος, θα είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Όποιος θέλει μπορεί να με βρεί στην έδρα μου στο ΚΑΜΑΤΕΡΟ, Πίνδου 75 για να συνομιλήσουμε, να ακούσουμε όχι προβλήματα, γιατί αυτά λύνονται, να ακούσουμε όμως ιδέες, να ακούσουμε αιτήματα, να μιλήσουμε όλοι μαζί, όχι για να διαχειριστούμε την φτώχεια μας, αλλά για το πώς πραγματικά αύριο το πρωί μπορούμε να δημιουργήσουμε ο κάθε ένας στον Δήμο του κι όλοι μαζί στην χώρα μας κι όπου υπάρχει ελληνισμός στον πλανήτη. Υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις για όλα.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ.

Την στιγμή που το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ είναι κάτω από αφανείς ιδιώτες οι οποίοι έχουν όλο το πορτοφόλι της χώρας, εμείς μπορούμε πραγματικά να θεωρούμε ότι είναι κάποιος εκεί που ασχολείται για την Υγεία μας, όταν είναι οι ίδιοι που θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας;




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

21.0     ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1.    Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3.    Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4.    Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5.    Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6.    Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7.    Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8.    Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9.    Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 30 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 30 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ