Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Κακοκαιρία: Σε Ναύπακτο, Αγρίνιο και Κέρκυρα οι μεγαλύτερες καταστροφές - Βίντεο και φωτογραφίες
Κακοκαιρία: Σε Ναύπακτο, Αγρίνιο και Κέρκυρα οι μεγαλύτερες καταστροφές – Βίντεο και φωτογραφίες

Κακοκαιρία: Σε Ναύπακτο, Αγρίνιο και Κέρκυρα οι μεγαλύτερες καταστροφές – Βίντεο και φωτογραφίες

Σε ισχύ παραμένει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων έχουν καταρρεύσει δρόμοι στο Αγρίνιο – Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Σοβαρά προβλήματα αφήνει πίσω της η κακοκαιρία που θα συνεχίσει να επελαύνει, μέχρι την Τρίτη, κυρίως σε ηπειρωτικά, Πελοπόννησο και βόρειο Αιγαίο.




ARVE

Σε λίγα λεπτά, εξαιτίας της βροχής, κατέρρευσαν δρόμοι, ενώ καταγράφηκαν εγκλωβισμένοι, όπως και σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων.

Σε ισχύ βρίσκεται, την ίδια στιγμή, το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, το οποίο προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και θυελλώδεις νότιους-νοτιοδυτικούς ανέμους έως 8 μποφόρ σε όλα τα δυτικά και βόρεια. Εγκλωβισμένοι βρέθηκαν κυνηγοί σε χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, καθώς ο δρόμος κόπηκε στα δύο σε πολλά σημεία εξαιτίας της κακοκαιρίας.




ARVE

Οι εγκλωβισμένοι βρίσκονται στα χωριά, Φαμίλα, Πόρος και Ριγάνι.

Σε τέσσερις κοπές δέντρων προχώρησαν οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κέρκυρα.

Πολλαπλά προβλήματα παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο της Ναυπακτίας.

Τα κυριότερα παρατηρούνται στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου-Ριγανίου στο ύψος του χωριού Πιτσινέικα. Ακόμη,προβλήματα παρατηρούνται στον συνδετήριο δρόμο της Άνω Χώρας με την Κάτω Χώρα, στο δρόμο από Άνω Χώρα ο οποίος έχει κλείσει με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω Περδικόβρυσης-Αμπελακιώτισσας, εντός του χωριού Παλαιόπυργος.

Προβλήματα σε τμήματα του οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία καταγράφονται από την κακοκαιρία.

Τα πρώτα προβλήματα σημειώθηκαν στην περιοχή της Χούνης.

Mεγάλος όγκος φερτών υλικών έφραξαν το δρόμο προς την Χούνη. Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και έχει κληθεί μηχάνημα για να ανοίξει τον δρόμο που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Μεγάλες καταστροφές και στο δήμο Θέρμου από την πρωινή πλημμύρα. Μεγαλύτερες ζημιές στις Τοπικές Κοινότητες Αναλήψεως, Αβαρίκου, Κάτω Χρυσοβίτσα, Πετροχώρι, Σιταράλωνα και στους οικισμούς Δοσούλα, Κουλούρια και Κόφτρα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου δέχθηκε αρκετές κλήσεις, από νωρίς το πρωί και χρειάστηκε να επέμβει για αντλήσεις υδάτων σε σπίτια σε Δαγκλή και Μάνου Κατράκη, σε τρία σπίτια στην περιοχή της Στράτου και μια ακόμη από σπίτι στην Κάτω Χρυσοβίτσα. Επίσης υπήρξαν κλήσεις για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση.

Mικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες γραμμές στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Κλειστές είναι οι γραμμές Νέα Στύρα-Αγία Μαρίνα, Καβάλα-Πρίνος Θάσου, Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ