ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ. ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ”.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΦΟΡΩΝ, ΤΕΛΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (Π.Χ. ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ), ΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ (Π.Χ. ΕΙΔΙΚΑ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΤΕΛΗ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΤΕΛΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ.

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΔΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ, ΑΣΤΑΘΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΥΛΑΚΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΜΗ ΕΝΙΑΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.

ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ, Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΗ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ι ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,  ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ»

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟΣΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΣΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ,

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…ΑΠΑΤΟΥΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ» ΜΑΣ!!! ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΕΚ. ΚΑΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ AE»  ΜΕ Α. Φ. Μ 0000931106 EXEI ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΆΣΙΝΓΚΤΟΝ,

ΕΚΧΩΡΕΙ  ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ…..

ΚΡΑΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ…. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…. ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ ” ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ,  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ…..  (ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΟΣΟΥΜΕ!)

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

-ΣΗΜΕΡΑ!, ΤΩΡΑ! ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕ MNHMONIA, EKXΩΡΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΡΟΜΟΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕΡΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,

-ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ 4.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ!!!

ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΘΑ !!!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ  ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ  ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΑΔΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΤΕΤΟ!!!

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΙΣ,

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΤΟΛΕΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΦΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ….

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ

ΠΩΣ? ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ,  ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ,

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ (Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ. ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ-ΔΟΥΛΟΣ . Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ  ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!!!  ΑΚΟΥΣΟΝ  ΑΚΟΥΣΟΝ!!!

ΦΤΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?!!!  50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ?  ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΑΖΜΑΤΑ?

ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ-ΚΑΡΔΙΑ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΛΌΙΠΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.

ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΆ

ΚΥΡΙΟΙ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ !

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ  ΣΩΣΤΑ ΕΡΓΑ  ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!!

ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ….

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΠΧ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΑΙΟΛΙΚΑ, ΥΔΡΟΥΛΕΚΤΡΙΚΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ, ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΕ LED, ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ..ΝΑΙ ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΤΕ !!! ΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΑΝΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ

ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ? ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ???

ΕΔΩ ΕΥΛΟΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ?

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ.

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ

ΟΥΤΕ ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ  ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ!!!!

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

-Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΛΕΔΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ.

-ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.

-ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΛΠ) Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

-ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΗΣ κ ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΣΑΜΠΑΝΗ,  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ  ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ  ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΕΚΠΡΩΣΩΠΕΙ  ΛΑΟ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙ  ΣΑΝ ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ  ΣΑΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013  ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  PROJECT «ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ»  ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΧΟΥΝ

-ΚΑΤΑ 30% ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ (ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΔΡΟΜΟΙ, ΝΕΡΟ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΛΠ)

-ΚΑΤΑ 70% ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ   ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (2% Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ) ΤΟ ΔΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΣΒΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ-ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ

(ΩΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ).

ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ  ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΡΕΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ,  ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ- ΠΟΛΙΤΩΝ.

 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΗΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:

http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0