Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ «ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ», ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΩΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ερω, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ αΗΡ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟΥ ΦωΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ παροντωσ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ αλφα ΕΙΝΑΙ ΤΟ παρων του παροντωσ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΡΑ,  ΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΩΝ 1 ΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ «ΕΠΟΧΩΝ», ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΙΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ» ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΕΣ, ΝΟΣΟΥΣ, ΜΙΣΟΣ, ΦΘΟΝΟ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΚΑΜΙΑΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ
Η ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε
ΤΟ Ρ Η ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΠΕΙΡΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ
ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ
Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΜΟΙΡΑΖΕΙ... "ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ" ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ!
ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΩΝ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΩ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΩ
10-Β03-ΑΠΕ-ΜΠΕ (ΑΡΕ/ΒΕ) www.amna.gr - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΑΡΕ/ΒΕ (ΑΠΕ...
ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΩ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 14/2/2019 (απομαγνητοφώνησ...
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ», ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ Α...