Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ  ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ….

26 μηνες εφαγε ο Εβριτης κτηνοτροφος που κακοποιηθηκε απο τουρκους παρανομους εισβολεις τους οποιους επιχειρησε να ακινητοποιησει μεχρι να ερθει η αστυνομια.

Συγκεκριμενα, του επιβλήθηκαν 5 (και κατι) μηνες φυλακης για καθεναν απο αυτους που τον κακοποιησαν. Κι επειδη αυτοι ηταν 5, θεωρηθηκε οτι διεπραξε 5 διαφορετικα εγκληματα εναντιον 5 διαφορετικων προσωπων.
Ενα απο τα αδικηματα του ηταν η παρανομη οπλοφορια. Η οποια ομως, στις παραμεθοριες περιοχες, δεν θεωρειται παρανομη καθως επιτρεπεται στους ξωμαχους να οπλοφορουν υστερα απο τις επιθεσεις και ληστειες που εχουν υποστει ξεμοναχιασμενοι χωρικοι απο μπουλουκια “επενδυτων”. Αρα, εξαρχης κατι δεν παει καλα σε αυτη την υποθεση.
Το δευτερο ηταν η παρανομη οπλοχρησια. Δηλαδη οτι το οπλο εκανε “μπαμ στον αερα” κατα την παλη.
Οι Τουρκοι, φυσικα, επεσαν στα μαλακα, τρωγοντας 14 (εικονικους) μηνες με αναστολη.
Εχουμε ομως και λεμε:

1) Εχουμε παρανομη εισβολη σε ελληνικο εδαφος ανθρωπων που βρισκονταν σε αμεση επαφη με απροσδιοριστη (ξενη;;;;) ΜΚΟ η οποια, κατα τα φαινομενα, ειναι “συνδεδεμενη” με την (πολιτικη ή ενστολη) ηγεσια της αστυνομιας (η οποια -λεγεται οτι- εσπευσε να δωσει εντολη να περιληφθει στη δικογραφια “παραβαση αντιρατσιστικου νομου” ώστε ο ξυλοδαρμενος να παει για κακουργηματα).

Εδω κατι βρομαει, σχετικα με την “ανεξαρτητη δικαιοσυνη” η οποια φαινεται να στηνει δικογραφιες με το αυτι στο ακουστικο του τηλεφωνου. (Τωρα θυμηθηκα τον καυγα -μπροστα στις καμερες- του συχωρεμενου Γιαννοπουλου με τον επισης συχωρεμενο τον Κατριβανο. Γιαννοπουλος: ” Οταν ημουν υπουργος “δικαιοσυνης” και μου ζητουσες και σου βγαζα αμετακλητα απαλλακτικα βουλευματα για τις υποθεσεις σου, ημουν καλος, ε;” 
2) Η συμπλοκη εγινε επειδη η (προφανως εκπαιδευμενη και αφοβη) ομαδα τουρκων ορμησε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ στον βοσκο για να του παρει το οπλο. Στοχος τους, να τον ακινητοποιησουν αυτοι με το ιδιο οπλο και να απομακρυνθουν με αυτο. Αρα εχουμε “συσταση συμμοριας με σκοπο τη ληστεια”. Περασε ντουκου και αυτο, απο τον ανακριτη και το δικαστηριο.
3) Ο βοσκος δεν ειχε σκοπο να διαπραξει “οπλοχρησια”. Το “μπαμ” εγινε πανω στη συμπλοκη (στην προσπαθεια των τουρκων να του παρουν το οπλο). Αρα η -ακουσια, εστω- οπλοχρησια διαπραχθηκε απο κοινου. Για ποιο λογο χρεωθηκε μονο στον ελληνα;
Απ οπου κι αν την πιασεις, η υποθεση αυτη βρομαει και ζεχνει…
Διευκρινιστικη ερωτηση: Η παραβαση του αντιρατσιστικου νομου -κατα την διαρκεια διαχειρησης εισβολεων- ισχυει και για τους συνοριοφυλακες;

ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Dennis Hoidas


26 μηνες εφαγε ο Εβριτης κτηνοτροφος που κακοποιηθηκε απο τουρκους παρανομους εισβολεις τους οποιους επιχειρησε να ακινητοποιησει μεχρι να ερθει η αστυνομια.
26 μηνες εφαγε ο Εβριτης κτηνοτροφος που κακοποιηθηκε απο τουρκους παρανομους εισβολεις τους οποιους επιχειρησε να ακινητοποιησει μεχρι να ερθει η αστυνομια.

AΠΟ epilekta.com

– Το δικαστήριο εξάντλησε την αυστηρότητα του στον νεαρό Έλληνα κτηνοτρόφο εκτιμούν νομικοί κύκλοι

Καταδικάστηκε ο Έλληνας κτηνοτρόφος γιατί θέλησε να φυλάξει τα ιερά σύνορα της πατρίδας του (ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ)

Το δικαστήριο απεφάνθει πως είναι ένοχος ο κτηνοτρόφος και η ετυμηγορία είναι 26 μήνες φυλάκιση χωρίς κανένα ελαφρυντικό !!!
Αντίθετα αναγνώρισαν ελαφρυντικά στους δυο Τούρκους που συνεπλάκησαν μαζί του.
Αυτοί τιμωρήθηκαν με 14 μήνες φυλάκιση για παράνομη βία αλλά και παράνομη είσοδο στην χώρα, ενώ οι 3 γυναίκες αθωώθηκαν.
Οπως αναφέρει το evros-news.gr.

Είχαν πάρει… πρόγευση κατά την διάρκεια της δίκης
Αν και το ύψος της ποινής και η μη αναγνώριση του παραμικρού ελαφρυντικού προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη και δυσαρέσκεια σε όσους βρέθηκαν στην δίκη, όσα διαδραματίστηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, τους είχαν δώσει μια… πρόγευση όσων θα ακολουθούσαν.
Γιατί όπως επεσήμαναν, ιδιαίτερα η Πρόεδρος του δικαστηρίου δεν άφηνε τους μάρτυρες υπεράσπισης να τελειώσουν τις φράσεις τους, έκοβε όποιον προσπαθούσε να αρθρώσει κάποια κουβέντα υποστήριξης στον κτηνοτρόφο ή να εξηγήσει την κατάσταση που βιώνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα όλα αυτά τα χρόνια οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας από τις ορδές των λαθρομεταναστών.
Είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο που μας μετέφεραν όσοι ήταν μέσα στην δικαστική αίθουσα, γιατί δεν επιτράπηκε η είσοδος δημοσιογράφων λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, ότι η Πρόεδρος του δικαστηρίου αντέδρασε όταν ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής τόνισε πως:
“Αν καταδικαστεί ο κτηνοτρόφος για όσα έγιναν, είναι σαν να καταδικαζόμαστε όλοι εμείς που τον Μάρτιο αλλά και χρόνια τώρα φυλάμε τα σύνορα αποτρέποντας την παραβίαση τους από όσους μπαίνουν λαθραία στον τόπο μας”, αυτή τον έκοψε με αυστηρό ύφος.
26 μηνες φυλακη με τριετη αναστολη, εφαγε ο νεαρος κτηνοτροφος απο τις Φερες του Εβρου.
Τι εκανε?
Ακινητοποιησε τους Τουρκους λαθρομεταναστες (?) και ειδοποιησε την Αστυνομια.
Με αυτη την αποφαση του Δικαστηριου ,τι μηνυμα θελουν να μας στειλουν οι Δικαστες; Μήπως να αφηνουμε τους Τουρκους να μπαινουν στην χωρα μας γιατι αλλιως θα βρεθουμε στο εδωλιο;
Δικη περιεργη, αποφαση που δεν την περιμενε κανεις.
Ο ηρωας καταδικασμενος και οι Τουρκοι προστατευμενοι.
Σε τι χωρα ζουμε;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΤΕ !!! ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ :
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ