ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΩΝ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΧΩΡΟΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΜΑΣ.

ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΑΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΑ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ!

ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΙ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΘΕ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΘΕ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΟΜΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑΔΕΣ 3 ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ. ΣΑΦΩΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. Ο ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΦΑΝΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ, ΚΡΥΦΟΣ.

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΥΦΟ ΗΛΙΟ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΛΙΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟΣ.
ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, «ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΦΟΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΥΠΕΡΗΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ».

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ, Ο ΥΠΕΡΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΠΛΑΣΤΗΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ).

ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟΗΛΙΟ, ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΚΟΣΜΟΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΕΙΡΟΥ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΝ, ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΚΟΣΜΟΑΠΕΙΡΗ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΣΕΛ. 823 – 825 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: