Reading Time: 3 minutes

ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ

ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ωΜΕΓΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 7 ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ 7 ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΩΣ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ 6 ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 7.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ 7 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 6 ΕΠΙΠΕΔΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 6 ΕΠΙΠΕΔΑ (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ; ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; Η ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΩΣ? ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;) ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/sympantiko-omega-kiklikis-grafis

ARVE Error: need id and provider
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ARVE Error: need id and provider
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: