Reading Time: 4 minutes

ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 14-8-2020

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΘΕΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥ 1844 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΚ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 2 ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ

Ο ΥΠΗΚΟΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

1.3. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ

1.3.1.      Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για την Ίδρυση καθαρά Εθνικού Ελληνικού Πιστωτικού Ιδρύματος.

1.3.2.      Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για την εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων που υπάρχουν στις Τράπεζες σήμερα από το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας. Με αυτό τον τρόπο θα κεφαλαιοποιηθούν οι τόκοι στο αρχικό κεφάλαιο μέσου του πιστωτικού Ιδρύματος της Πολιτείας. Το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας μετά τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στα Πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας, ή θα τα διαγράψει ή θα κάνει Κεφαλαιοποίηση του δανείου (αρχικό κεφάλαιο + τόκοι μέχρι την ημ/νια εξαγοράς) ανάλογα με την περίπτωση και θα δοθεί η δυνατότητα στους υπόχρεους να το εξοφλήσουν μακροχρόνια (π.χ. 30 έτη) με μηδενική επιβάρυνση τόκων. Όλο το ανωτέρω εγχείρημα πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.3.     Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων προς το δημόσιο ταμείο. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.4.     Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού Συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.5.     Επιτροπή καάρτισης Νομοσχεδίου ακύρωσης μνημονίων και δανειακών συμβάσεων.

1.3.6.     Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου ελέγχου για διαπλοκή και πελατειακών σχέσεων όλων των συμβάσεων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και κρατών ή ιδιωτών.

1.3.7.     Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίων και θεσμοθέτηση όρων και προϋποθέσεων για την υλοποίηση όλων των έργων που περιγράφονται πιο πάνω και βάσει των μελετών που θα έχουν εγκριθεί από το Κοινοβούλιο βάσει του προηγούμενου άρθρου.

  • οι επιτροπές κατάρτισης Νομοσχεδίων πρέπει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών να έχουν καταρτίσει και καταθέσει το Νομοσχέδιο.

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.

2.0.  Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:

2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.

2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.

3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.

5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.

6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.

7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.

8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: