Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

 Αν κάποιος νομίζει πως η Ελλάδα είναι μια χώρα ελεύθερη και απολαμβάνει όλα τα οφέλη της ειρήνης, θα πρέπει να είναι βαθιά νυχτωμένος σε ό,τι αφορά κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

Αν πάλι κάποιος υποστηρίζει πως η είσοδος μας στα μνημόνια επέφερε ανάπτυξη και πρόοδο και πως ήταν η καλύτερη λύση που είχαν οι κυβερνήσεις μας, ενώ βιώνει 10 χρόνια ανυπολόγιστης καταστροφής, τότε θα πρέπει να είναι πνευματικά ανισόρροπος.
Βέβαια, είναι άξιο απορίας πώς οι Έλληνες συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα ίδια κόμματα που έφεραν την μνημονιακή πολιτική και μάλιστα να δείχνουν ζήλο και εξαίρετο φανατισμό και να αγωνίζονται για την εκλογή και επικράτηση τους.
 
Το 2016 λοιπόν, οι «δανειστές» μας απαίτησαν γη και ύδωρ εν καιρώ ειρήνης και ανυποψίαστων, ηλίθιων πολιτών.
Η αριστερή κυβέρνηση, ταπεινά και υποδουλωτικά, χωρίς καμιά αντίσταση αλλά με όλη την διεστραμμένη περηφάνεια του προδότη, δεν αντιστάθηκε στην ίδρυση της Ε.Ε.ΣΥ.Π.
( ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ), γνωστή σε όλους ως υπερταμείο.
 
Η ΕΕΣΥΠ λοιπόν, άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της και μεταβιβάστηκαν σ αυτήν το ΤΑΙΠΕΔ το ΤΧΣ (ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ), η ΕΤΑΔ( ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ),ο ΟΑΣΑ (ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ), η ΑΕΔΙΚ(ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ), ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΟΚΑΑ ΚΑΙ ΚΑΘ, η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ, το 90% των ΕΛΤΑ, το 55% των ΑΛΥΚΩΝ, το 25% του ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ, το 35% της ΕΤΒΑ, το 34% της ΔΕΗ…..
 
Όμως, η θυγατρική της το ΤΑΙΠΕΔ ήδη είχε στην κατοχή του τη διαχείρηση 100% των λιμανιών μας όπως του Βόλου, Ραφήνας, Αλεξανδρούπόλεως, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Πατρών, Λαυρίου, Ελευσίνας, καθώς και ποσοστά της ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ΟΛΘ, ΟΛΠ…

Και βέβαια, επειδή οι προδοσίες οφείλουν να είναι ολοκληρωμένες, με βάση το νόμο ίδρυσης της ΕΕΣΥΠ 4389/2016, καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕΣΥΠ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ….

Κάπως έτσι μας ξεπούλησαν τη χώρα, αφού πρώτα με το μνημόνιο δέχτηκαν να παραδώσουν την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ….

 
Κάπως έτσι ξεπουλήθηκαν και οι Δήμοι στο ΤΑΙΠΕΔ και σε όλα τα μέτρα και τις δράσεις που οι ευρωπαίοι δανειστές ή καλύτερα ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ επέβαλλαν χωρίς να δέχονται αντιρρήσεις ( αν και ποιος θα τους έφερνε αντίρρηση;;; Οι κυβερνήσεις που τους έγλυφαν ήδη τα πόδια σαν υπάκουα πιστά σκυλιά ή οι Έλληνες που έψαχναν να βρουν από πού τους ήρθε η σφαλιάρα της κρίσης και τί θα απογίνει το πορτοφολάκι τους;;;).

 

Κάπως έτσι και ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με απόλυτη ξεδιαντροπιά ανακοίνωσε πως μπορούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να ενοικιάσουν για 3 χρόνια τα σπίτια τους σε Ρομά και μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι μετά μιας και Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ – ΤΗ ΔΕΗ – ΤΟ ΝΕΡΟ – ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ τους ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ……

 
Ως δημότης αυτού του υποδουλωμένου Δήμου, που ως χτες δήλωνε χρεωμένος, νιώθω το απόλυτο φτύσιμο, την αδιαφορία, τη γενοκτονική τάση του προς κάθε Έλληνα δημότη του ο οποίος πληρώνει ανέκαθεν όλα τα δημοτικά τέλη που του αναλογούν μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ – ΔΕΥΑΚ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ , ψηφίζει και στηρίζει το Δημοτικό συμβούλιο, πληρώνει τους νεκρούς του στο νεκροταφείο, τους οποίους αν δεν ξεθάψει στα 5 χρόνια πληρώνει στο Δήμο 80 ευρώ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.
Πληρώνει ακόμη και το δρόμο αν παρκάρει το αυτοκίνητο του, τα πεζοδρόμια αν βγάλει τραπεζάκια έξω, τους πάγκους για να πουλήσει στη λαϊκή αλλά ποτέ μα ποτέ ο Δήμος δεν έδωσε μια ελάφρυνση στους δημότες του ανάλογη με την παραπάνω….
Ο Δήμος, του στρέφει την πλάτη και ανοίγει τα χέρια και την…καλοσύνη του σε ομάδες ανθρώπων που δεν του πληρώνουν τίποτα αλλά αντιθέτως …ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ….
 
ΓΙΑΤΙ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΚΥΛΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ – ΤΟ ΝΕΡΟ – ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ…

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΠΩΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ,

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ,
ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ,

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ…..ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΟΝΤΟΡΕΒΥΘΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΘΗΡΙΑ ….
ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΖΩΑ….

 

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ…
ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…
ή ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ….
 
ΑΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ:

ΘΑΡΡΟΣ ή ΔΕΙΛΙΑ;;;;

 
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ …ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ