Reading Time: 6 minutes

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΙΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, Ο Κ. ΣΗΨΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΙΠΟΘΥΜΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ “ΛΙΓΟΙ”. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ;;

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΛΗΡΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ “ΔΕΔΟΜΕΝΑ” ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΟΤΙ “ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.

ΑΝ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ; Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΟΔΕΥΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ – ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΤΑΝΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ.

ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, “ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ” ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Στα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Σεχνικών.

Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0