Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΟΝΜΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ...
ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΟΝΜΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ…

ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΟΝΜΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ…

(Αλλα θα του ξεφυγει κι αυτουνου οτι αγαπαει τους ελληνες
σαν να ηταν συμπατριωτες του… Το ειπε κι αλλος πριν…)

(Απο D. G.)
Όσοι διαβάσατε τη σημερινή δήλωση Παηατ και πανηγυρίζετε , είναι προφανές ότι δεν διαβάσατε το χτεσινό μου ποστ περί «disputed waters”.

Πως ακριβώς έπρεπε να αντιδράσει μια χώρα, όταν ο ένας από τους δυο καταθέτει συντεταγμένες για τα οικόπεδα του και ο άλλος αόριστα, τεμπέλικα και φοβικά από το 82 δεν τολμάει να ανακηρύξει ΑΟΖ?

Η δήλωση των Αμερικανών από χτες ήταν εξαιρετική , η σημερινή του Παηατ ακόμη καλύτερη….. ΟΜΩΣ

Δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχουν οι δηλώσεις όταν εσυ είσαι χεσμενος υπάλληλος της Γερμανίας και γιουσουφάκι της Μερκελ και υποτακτικός του ιδρύματος Κλίντον και Σόρος.

Πως ακριβώς μπορούν να βοηθήσουν αυτές οι δηλώσεις δεν κατανοώ , όταν αλλά λες δημόσια και κατ ίδιαν κλείνεις το μάτι σε μυστικές διαπραγματεύσεις.

Όταν είσαι γιος και αδελφός κορυφαίων Ανανιστων και η αδελφή σου είναι έτοιμη να φτάσει ως τα Τεμπη?
Όταν προσλαμβάνεις συμβούλους εθνικής ασφαλείας τον Διακοπουλο (με απογοήτευσε) και τον Ντοκο ?
Όταν εχεις μυστικοσυμβούλους το ελιαμεπ?
Όταν είσαι ένα ορθοπολιτικο σκουπίδι ?

Όταν δημιουργείς την επιτροπή για τα 200 χρόνια και την στελεχώνεις με ότι εθνοαποδομητικο κυκλοφορεί εδώ και στο εξωτερικό?

Τι σημασία έχουν οι δηλώσεις; ….. Καμμία.

Dennis Hoidas ΤΡΟΛΑΡΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΠΥΡΟΣ! ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΕΜΜΕΣΩΣ, ΤΟ…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ(!) ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ… Απο Σπύρος Καρατζαφέρης
8 ώρ. ·
ΠΡΟΣ Κυριον Αλεξη Τσιπρα,τ. πρωθυπουργο και αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης- Αγαπητε κυριε προεδρε ειμαι βεβαιος οτι γνωριζετε τι συμβαινει στο παρασκηνιο με τα ελληνοτουρκικα. Μας πανε σε διαλογο με τον κ. Ερντογαν για συμφωνησουμε σε συνεκματαλλευση οχι μονο του Αιγαιου, αλλα και της αν. Μεσογειου. Και αλλα που φρονω οτι δεν πρεπει να γραφουν και εσεις γνωριζετε. Απορω με την σιωπη σας.
Εισαστε 5 χρονια πρωθυπουργος και η κ. Μαρκελ και Τραμπ σας ειχαν πει πολλα για το θεμα αυτο. Ειχαμε μαθει οτι αποκρουσατε ολες τις ” συμβουλες”. Τωρα με τον κ. Μητσοτακη διαφαινεται οτι οι ”συμβουλες ” αρχισαν να υλοποιουνται και εσεις σιωπατε . Τι συνεβη? Σας επεισαν και εσας , σας φοβισαν? Γνωριζω οτι τις κρισιμες μερες καλεσατε τον κ. Αποστολακη , ο οποιος χαιρει μεγαλης εκτιμησης στις Ε.Δ. και προλαβατε τον κ. Μητσοτακη που ετοιμαζοταν να καλεσει κι αυτος τον κ. Αποστολακη .
Τι συμβαινει κ. προεδρε ? Μαθαινω οτι ο Στρατος δεν συμφωνει με τον διαλογιο ξεπουληματος . Τι σας ειπε ο κ Αποστολακης? Μηπως πρεπει να ενημερωσετε τον Λαο? Εκτος αν οι φημες οτι τα εχετε βρει με τον κ Μητσοτακη εχουν καποια βαση. Εγω δεν το πιστευω , αλλα δεν μπορω να εξηγησω την σιωπη σας μπροστα στην σχεδιαζομενη απο τριτους προδοσια της Χωρας. Αλεξη κανε κατι….
Dennis Hoidas (Απο Ευστρατια Σουραβλα
57 λ. ·

Ο τυπάκος από το “έχει η θάλασσα σύνορα ;” σήμερα ζητά επέκταση στα 12ν.μ απο τα σύνορα που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ η Θάλασσα!

Dennis Hoidas απο Σίμος Σταυρακίδης
31 λεπ. ·
Επί Δεξιάς του Καραμανλή …η CIA παρακολουθούσε ολόκληρη την κυβέρνηση ενώ αυτή προωθούσε τον Ρωσικό Αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Επί Αναρχικής Επαναστατικής Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε νέα Αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη και ολοκληρώθηκε ο αγωγός ΤΑP σε μηδενικό χρόνο.

Δεν έχουν κανένα νόημα πλέον οι όροι «αριστερός» και «δεξιός» . Είναι όλοι τους καθηγητές της υποκρισίας και της απάτης που απλά αγωνίζονται να να κάτσουν στην καρέκλα να ρουφήξουν εύκολο χρήμα από τα Δημόσια Ταμεία …εξαπατώντας τους αφελείς ψηφοφόρους κι εξυπηρετώντας τον κομματικό τους στρατό. Η μόνη τους αγωνία είναι να μην δυσαρεστήσουν τα ξένα αφεντικά τους… προσπαθώντας να κλέψουν την ψήφο των πολιτών.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Dennis Hoidas
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ