Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 17-7-2020

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ 14 ΛΙΓΝΙΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΘΕΜΕΛΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 70%. ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΛΑNΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ;

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 17.02.1940 Φ.Ε.Κ. 65 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 2220/1940. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 14.02.1940 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΠΟΤΑΜΟ. ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜOΝΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 57 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΣΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ.

ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΛΙΜΝΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ 15 ΧΩΡΙΑ.

ΝΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΛΩΤΡΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΜΟΙ, ΦΟΡΟΙ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡHΣIΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1979 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΤΟ Φ.Ε.Κ. 170 ΝΟΜΟΣ 945 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΕΤΟΝΙΑ ΕΣΘΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

ΟΥΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 1989 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΕΣΤΡΟΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΥΒΑ ΜΑΣ.

ΤΟ 1979 ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Ε.Ο.Κ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΡΩΤΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ

ΤΟ 1987 ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΒΓΗΚΕ ΤΟ Φ.Π.Α. ΤΟ Φ.Π.Α. ΤΟ ΠΗΓΑΝ 18%. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΤΟ 1992. ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

ΤΟ 2001 ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.

ΕΝΑ ΜΑΡΚΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ 340,75 ΔΡΑΧΜΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ, ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ Η ΔΡΑΧΜΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΘΑ ΠΩ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ.

Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ Φ.Π.Α. 8 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΕΠ ΜΑΣ. ΠΟΥ; ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ;

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑ ΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΑΝ. ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  • Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: