Reading Time: 6 minutes

ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 800 €; ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;;

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΡΥΡΩΠΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΡΟΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΙΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

5e90654fc5b6319d8db6493e

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ 750 ΔΙΣ, ΟΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ, ΣΥΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΝΗΓΓΗΛΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΓΚΑΡΤ. ΕΞΗΓΓΗΛΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΟΚΑ 3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ Ή ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Π.Χ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΑ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 52 ΕΚΚ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ 40% ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 2,5 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΔΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ

ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.

ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛ.4 Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟ 100% ΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ. 6 ΣΥΝ 6 ΠΑΡΑΤΑΣΗ. ΑΡΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝ ΓΕΝΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΡΙΣΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟ.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΟ 30%
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 3 ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΑΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 10% ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 692 ΔΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020

ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΣΕΛ. 5  ΠΟΥ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 80 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ 120 ΔΙΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΑΠΟ 203 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ 350 ΔΗΛ. ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 45% ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 3 ΣΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 1400 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΤΩΝ ΤΩΝ 90 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ 1400 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ  ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 692 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ 400 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ.

ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΕΩΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΥΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΆ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1700 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ.
ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 25%. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΛΑΓΗ.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΛΑΓΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΒΟΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Η.

ΠΟΤΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ 3,6,7 ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΜΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΜΙΚΡΟΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΤΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΗΣΑΝΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕ 4 5 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΜΙΣΘΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΖΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΔΕΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ;

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΥΝΟΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Ε ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ;
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΗΓΗ: esypeloponnisou.wordpress.com

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://politikosforeas.e-sy.gr/

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627&fbclid=IwAR0Gp8oBFLZMKFxP-BX9XVkJoaypTWM6qVisZAnUDT6VS2exyH6AD66egl0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373&fbclid=IwAR3MIGX5ZYjyVlzuvEjUdX-lQ5qL4TT0O7DNhwjrHpLd5MqTKKB5QNt4-K8

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/

600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: http://600dis.oramaellas.gr/

50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: http://www.endcyprusdebt.com/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 100 ΔΙΣ Τ.Χ.Σ.: http://txs.oramaellas.gr/

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» http://alfeiospotamos.gr/?p=11184

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΛΑΩΝ 61/295 ΤΗΣ 13ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2007
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ - ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ
Σοβαρά κρούσματα λογοκρισίας σε «Λαϊκό» και «Ευαγγελισμό» (ενημέρωση)
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ JUMBO 2,4δισ ΔΕΗ 535εκατ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ??
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΕΝΙΚΗ 89,5 FM ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 5-7-2...
ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΝΔΡΕΙΑ)
ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ" "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΣΟΥ;
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!
Tα Κόμματα στην Ελλάδα Δεν Θέλουν να Ξέρεις πώς Ξοδεύουν τα Λεφτά σου.. και είναι πάλι προεκλογική π...
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΕΩΣ ΤΗΝ 05.04.2019 Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ypes.gr ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν...
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΩΣ ΤΟ 2011 -ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ!! 200ΧΡΟΝΙΑ...