Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 17-7-2020

ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Η ΟΧΙ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ COVID-19 ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΑΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΕ 30 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΜΕ 30 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΟΣΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΣΘΕΝΕΙΑ: ΚΟΚΚΥΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1926 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΥΤΗ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 48 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΜΕ 295.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ

ΑΣΘΕΝΕΙΑ: ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ. ΤΟ 1927 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ.

ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΠΕΔΩΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ;

ΑΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ.

ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΟΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Φ.Ε.Κ. 76 ΤΕΥΧΟΣ Α ΝΟΜΟΣ 4682 Η ΛΕΞΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2019 Ο ΝΟΜΟΣ 4619 ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 285 ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 10 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΙΟ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΙΣΟΒΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΝΟΣΟΥ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΙΣΟΒΙΑ.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΙΟ ΝΟΣΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ. ΜΑ ΕΔΩ  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΑΘΡΟ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΣΕ ΦΙΜΩΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΚΑ

ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΙΔΙΩΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ. ΜΙΑ ΙΟΓΕΝΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΝΕΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ 3 Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΕΠΙ 10. ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

Ο ΚΑΘΕ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΕΝΑΝ ΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015. ΑΡΙΣΤΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΟ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ.

ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Στα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Σεχνικών.

Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

11.0 ΝΕΡΟ

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.