ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ ΣΤΟΝ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΙΓΑ, ΣΙΓΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΛΕΟΝ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ

ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΕΝΟΙ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΜΙΚΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΥΡΧΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΤΑΤΟ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ.

Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η FORD ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ.

ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ Ο ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΙΣΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ.

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ( ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΤΑΤΟΣ)

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΕΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  • Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0