ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΟΣΩΝ
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΟΣΩΝ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΟΣΩΝ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β’ ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 10-7-2020.

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ-ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΠΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ  Ή ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ.

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΟΣΩΝ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ  ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.

Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΣΙΓΑΡΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Στα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Σεχνικών.

Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:
http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ